Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Eliczka 18.04.2021

Kordonki są rewelacyjne w robocie, zakupione miesiąc temu i sprawdzone, obsługa sklepu idealna. Dziękuję bardzo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Pionke 18.04.2021

Dostawa szybka, bardzo porządnie zapakowane, cena dostępna, właśnie robię dużą serwetę na szydełku z kordonku nr 4, szydełkuje mi się bardzo dobrze, nitka nie skręca się. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Polochacz 17.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zbyszek gda 17.04.2021

kordonki dostalem szybko i porzadnie zapakowane

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 17.04.2021

Jestem zadowolona, polecam w 100 %

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 16.04.2021

Polecam w 100%

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Da ni 15.04.2021

Bardzo szybka realizacja i bieżąca informacja o zamówieniu. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam sklep i produkty.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aniela Gwozdz 15.04.2021

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 14.04.2021

Jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100%, pozdrawiam cała załoge ????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 14.04.2021

Kordonki super, jestem zadowolona, dostawa szybka. Pozdrawiam całą załoge, życzę zdrowia. ????????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

elzbieta belda 14.04.2021

Bardzo szybka dostawa kordonek jak zawsze bez zastrzeżeń polecam .Dziękuje pani Kasi za błyskawiczne spakowanie mojej paczuszki pozdrawiam cały zespół Kordonki Nowosolskie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 14.04.2021

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 14.04.2021

Produkt zgodny z zamówieniem.Szybka dostawa.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 14.04.2021

Zamówienie zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 13.04.2021

Dobra informacja o realizacji zamówienia , szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia z Gliwic 13.04.2021

Bardzo ciekawa kolorystyka kolorów. Szybka obsługa i dostawa, jakość nici wspaniała., Polecam,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 13.04.2021

Wszystko super, szybka obsługa. jakość kordonka super:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wasilenko 13.04.2021

Jestem zachwycona jakością kordonkow , ich kolorystyką oraz przemiła obsługą sklepu. Polecam wszystkim ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 12.04.2021

Jestem bardzo zadowolona, szybka obsługa!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 12.04.2021

Jestem mega zadowolona, bo kordonek jest rewelacyjny, bardzo dobrze się na nim pracuje, przyjemny w dotyku. POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 12.04.2021

Sprawnie, super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Szulc 12.04.2021

Dziekuje za szybka dostawe .Nici super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kornelia 12.04.2021

Dostawa bardzo szybka do mnie dotarła na drugi dzień , jakość nici super jestem bardzo zadowolona nadal będę u was zamawiała na moje nowe prace

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 12.04.2021

Błyskawiczna dostawa pomimo okresu świątecznego. Kolor nieco żywszy, niż by to wynikało ze zdjęcia, ale nadal granatowy. Jest ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 11.04.2021

Szybka wysyłka,jakość znakomita, będę nadal kupowała nici na następne projekty????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 11.04.2021

Nie było to pierwsze ani tym bardziej ostatnie zamówienie. Kordonki są super, Jakość niezmienna od lat. Wysyłka ekspresowa, każdy kordonek zapakowany w osobny woreczek. POLECAM!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 10.04.2021

Kordonek metalizowany zamówiony w jednej przesyłce niestety już przy robieniu wydawał się różnej jakości. Po upraniu już zrobionego obrusa zdecydowanie zmienił kolor i do tego w dwóch odcieniach. Obrus zrobiony metoda drobnych kwadratów aktualnie jest cały w plamach. nadaje się tylko do wyrzucenia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Dunst 09.04.2021

Bardzo sprawna obsługa, informacja udzielana telefonicznie bardzo pomocna - dziękuję. Sznurek i kordonki jak zwykle dobrej jakości. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabela 09.04.2021

Szybka dostawa , kordonki super bardzo dobra jakość kolor dokładnie taki jak przedstawia zdjęcie .Polecam ja osobiście jeszcze nie raz zrobię zakup

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 09.04.2021

sznurek super, dostawa na czas, jestem zachwycona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 09.04.2021

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Doskonałe nici, dostawa szybka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 08.04.2021

towar dotarł b. szybko. Bardzo ładne nici

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 05.04.2021

Ponownie zamówiony towar otrzymałam w expresowym tempie. Wszystko zgodnie z zamówieniem a nawet więcej.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 05.04.2021

szybka dostawa zgodna z zamowieniem kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 05.04.2021

Świetnie się na nim pracuje .Szyba dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz 05.04.2021

Dostawa w 24 godziny. Doskonały materiał

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra Banaś 04.04.2021

Ekspresowa dostawa, kordonki super jak zawsze. I te kolory...
Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewelina 03.04.2021

Kordonki bawełniane najwyższej jakości, bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam! :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 03.04.2021

Nici super. Wszystko sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lila 03.04.2021

bardzo pozytywna opinia zarówno obsługa jak i realizacja zamówienia .Produkty najwyższej jakości gatunkowo i cenowo .jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 02.04.2021

Polecam w 100 procentach. Sznurki bardzo dobra jakość, błyskawiczna wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Frelype 02.04.2021

https://vskamagrav.com/ - cheap kamagra jelly india 219

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Kalman 01.04.2021

Szybka dostawa miła obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Artur 30.03.2021

Polecam serdecznie. Miła obsługa, szybka realizacja, żona zadowolona z produktu. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucyna 30.03.2021

Miła obsługa i szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 30.03.2021

Wszystko szybko, sprawnie , kordonki piękne dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Angelika 30.03.2021

Wszystko na piateczke. Super kontakt , szybka wysylka no i towar mmmm tylko brac sie do pracy. W pelni polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 30.03.2021

Szybka dostawa i miła obsługa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 30.03.2021

Bardzo szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodnie z zamówieniem.. Już myślę nad kolejnym zamówieniem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 29.03.2021

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
Towar zgodny z opisem. Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agatka 29.03.2021

Pełen profesjonalizm przy realizacji zamówienia - mocne 5 gwiazdek

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wanda 29.03.2021

Bardzo szybko i sprawnie, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 29.03.2021

Ponad tydzień temu dostalam info że przesyłka wysłana. Nadal nie mam nic

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta 29.03.2021

Bardzo szybko i sprawnie doręczona przesyłka, towar idealny.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 28.03.2021

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, towar godny polecenia zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 28.03.2021

Jestem baaardzo zadowolona z obsługi sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgosia 28.03.2021

Bardzo profesjonalna obsługa , szybka dostawa Polecam gorąco

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

sabina 28.03.2021

Kordonki nowosolskie 12 idealne na podkładki. uwielbiam nimi robić.dostawa ekspresowa i towar zgodny z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zadowolona Sylwia 28.03.2021

Bardzo szybka realizacja. W piątek zamówione w poniedziałek przed południem już u mnie ,a wspomnie że mieszkam w Niemczech.
Jestem mega zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 27.03.2021

Pracuję tylko na nowosolskich zaczynałam na 10 i 20. Ale teraz, 3 i 4 bardzo dobre nici polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 26.03.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa KJozera 26.03.2021

Polecam sklep Bardzo miła i fachowa obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 25.03.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 25.03.2021

Ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 24.03.2021

Wszystko super. Nici ekstra bardzo szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 24.03.2021

Kordonek bawełniany 10 sprawdził się idealnie do zrobienia obrusu. Kolor Cappuccino okazał się być dokładnie takim, na jakim mi zależało. Ekspresowa wysyłka i dostawa już następnego dnia. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 23.03.2021

Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aniela 22.03.2021

Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła 22.03.2021

Szybko i sprawnie,nici dobre jakościowo,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 22.03.2021

Warto tu robić zakupy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 22.03.2021

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 22.03.2021

Najepszy kordonek . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 21.03.2021

Świetne kordonki, szybka realizacja zamówienia, polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EDYTA 21.03.2021

SZYBKA DOSTAWA...NICI GATUNKOWO REWELACJA ...POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina 21.03.2021

Podpisuję. się pod opiniami super kordonki ,super dostawa I wogole wszystkiego super ,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 21.03.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia,bardzo pomocna obsługa telefoniczna ,100 razy TAK

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 21.03.2021

Polecam, wszystko super!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kama 21.03.2021

Koronki super! Polecam gorąco!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klimek 21.03.2021

Polecam, szybka obsługa i kordonek super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 20.03.2021

Polecam,kordonki super,dostawa błyskawiczna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 20.03.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa Basamania 17.03.2021

profesjonalna obsługa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mościbrocka Eugenia 17.03.2021

Kordonki bardzo fajne. Szybko się nimi robi. Dostawa błyskawiczna.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 16.03.2021

Kordonki super, bardzo szybka dostawa, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 16.03.2021

Szybka wysyłka, kordonka bardzo dobrej jakości , jeśli chodzi o sznurki brakuje tylko większej gamy kolorystycznej. Jakość perfekcyjna. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucy 16.03.2021

Zakupione kordonki zgodne z opisem, ładne kolory. Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.03.2021

Kordonki bardzo dobrej jakości ! Ekspresowa dostawa:) Tylko szydełkować cudeńka!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 16.03.2021

Dziękuję za szybką dostawę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janina 16.03.2021 16.03.2021

Dziękuję,sklep działa szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 16.03.2021

Dziękuję za tak szybką dostawę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 16.03.2021

Wszystko zgpdne z opisem jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zibi 15.03.2021

zamówienie zrealizowane bardzo szybko . Towar zgodny z zamówieniem. Sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 15.03.2021

Wysyłka ekspresowa, kordonek idealny. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aśka 15.03.2021

Rewelacyjne kordonki, takiego cuda w robieniu jeszcze nie miałam. Kontakt ze sprzedawcą super, doradzi na każdym kroku, nawet najbardziej marudnym klientom. Błyskawiczna dostawa, towar dostarczono w niecałe 20 godzin od chwili zamówienia.
Polecam na 10000% . Otworzyłam paczkę i z biegu zaczęłam robić, zgranie idealne.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ZOFIA 15.03.2021

Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie,żeby kordonek był ciut lepiej skręcony byłoby idealnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 15.03.2021

Bardzo sprawna dostawa, pełna i bieżąca informacja o statusie zamówienia. Kordonki prima sort, kolory zgadzają się ze zdjęciami na stronie :) jestem bardzo zadowolona :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jadwiga 15.03.2021

Polecam! Towar zgodny z opisem bardzo szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 14.03.2021

Moje zamówienie dotarło sprawnie,szybko i to co zamówiłam.Uwielbiam pracować kordonkiem nowosolskim- polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 13.03.2021

Paczka dotarła już do mnie jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

girka50@gmail.com 13.03.2021

Przesyłka dotarła jestem zadowolona z zakupu

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 13.03.2021

Produkt naprawdę świętej jakości
Gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina 13.03.2021

Pierwszy raz zamówiłam i na pewno wrócę . Praca z kordonkami to sama przyjemność . I przesyłka , szybko sprawnie , polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wicek 13.03.2021

Polecam! Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Słoninka 12.03.2021

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata z Sandomierza 12.03.2021

Juz kilka razy zamawialam Wasze wyroby. Są super. Nitki są miękie, nie nacinają palców...jestem mega zadowolona. I zamówienia przychodzą bardzo szybko. Będę dalej zamawiać :-)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 11.03.2021

Bardzo dobra jakość produktów i nieoceniona pomoc Pań . Serdecznie dziękuję :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 10.03.2021

Zamówiłam próbniki kordonków bawełnianych i poliestrowych...od dwóch dni nie mogę się od nich oderwać ????????????. Świetny pakiet startowy! Na szczęście zamowilam 6kę i jest właśnie taka jakiej potrzebuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 10.03.2021

Polecam kordonki. Serweta, którą wykonałam kordonka 6(Bielony) udała się. Bardzo ładnie układa się na stole.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta Smentek 10.03.2021

Polecam ten sklep szybka dostawa super nici

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Suchożebrska 10.03.2021

Jestem szczęśliwa , że tak szybko zostałam obsłużona. Polecam wszystkim znajomym Wasze wyroby. Będę nadal korzystać z Waszych usług. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 09.03.2021

Polecam sznurki tej firmy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 09.03.2021

Szybka obsługa, niteczką cudowna.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Rusin 09.03.2021

Iwona 09.03.2021

Towar super...obsługa przemiła.. realizacja ekspres...tylko zamawiac . Polecam

Towar super...obsługa przemiła.. realizacja ekspres...tylko zamawiać . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 09.03.2021

Towar super...obsługa przemiła.. realizacja ekspres...tylko zamawiac . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 08.03.2021

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PJ 08.03.2021

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście i doradztwo, wysyłka można by rzec... ekspresowa (już w dniu następnym dostarczona), towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PJ 08.03.2021

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście i doradztwo, wysyłka można by rzec... ekspresowa (już w dniu następnym dostarczona), towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

molinda64 07.03.2021

Bardzo szybka przesyłka. Nici super. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ela 07.03.2021

zamówiłam 10 szpulek koronkowe. otrzymałam w ekspresowym tempie. kordonki mają ładne kolory. polecam . będę robić firanke z białych koronkowe a z kolorowych lecę i 8nne dziwadełka. pozdrawiam.ela

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Juda Joanna 07.03.2021

Polecam wielokrotnie korzystałam z zakupu.Polecam wszystko 0K.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

puella 07.03.2021

szybka i sprawna obsługa, towar najlepszej jakości, od dawna stosuję sznurki z Nowej Soli do plecenia makram. polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena Duch 07.03.2021

Nigdy nie mam zastrzeżeń, kordonek i realizacja zamówienia świetna jak zawsze, dziękuję i pozdrawiam cały zespół

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 06.03.2021

Bardzo szybka i miła obsługa, kordonek bardzo dobrej jakości. Nic tylko polecać....z czystym sumieniem ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ALICJA 06.03.2021

Jestem stałą klientką - bardzo zadowoloną ,zrobiłam dziesiątki serwet,serwetek i ozdób . Nici Nowosolskie sa bezkonkuręcyjne ;jakość i cena rewelacja. Wysyłka i dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ALICJA 06.03.2021

Jestem stałą klientką - bardzo zadowoloną ,zrobiłam dziesiątki serwet,serwetek i ozdób . Nici Nowosolskie sa bezkonkuręcyjne ;jakość i cena rewelacja. Wysyłka i dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 06.03.2021

Nici takie,jakich szukałam. Zamierzam zrobić z nich dywanik 3D

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 06.03.2021

Kordonki 12 są rewelacyjne, wychodzą z nich piękne podkładki i serwetki. Jestem bardzo zadowolona, Wypróbuje jeszcze te cieńsze kordonki, na pewno będę zamawiać .Obsługa bardzo sprawna.Polecam????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 04.03.2021

Jestem zachwycona, nici piękne, kolory super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 03.03.2021

Kordonki -piękne kolory, doskonałe do szydełkowania wszelkich serwet,ozdób świątecznych nie tylko płaskich ale także tych 3D....dostawa-szybko sprawnie bez zarzutów.Polecam zakup.Szkoda że nie mogę wstawić zdjęć moich robótek z tychże nici-naprawdę rewelacyjne i cenowo atrakcyjne w porównaniu z osiedlową pasmanterią .Tak trzymać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Kokot 03.03.2021

Barzdo sprawna i szybka obsługa, napewno wrócę ,polecam innym , zwłaszcza że nici sa fantastyczne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 02.03.2021

Nici super, idealne na serwetki, łapacze snów itp. Sprawna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 02.03.2021

towar zgodny z zamówieniem obsługa super dostawa bardzo sprawna . Kordonki fajne gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MARIA 02.03.2021

Kordonki w bardzo dobrym gatunku .
Dostawa szybka. Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wilk50 01.03.2021

szybka dostawa -- kordonki super - polecam wszystkim

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kazimiera Brachaczek 01.03.2021

Szybka realizacja zamówienia, kordonki super. Jestem zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia Elbląg 01.03.2021

Super kordonek i super sklep. Obsługa ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 01.03.2021

Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiola 01.03.2021

Polecam, szybko ,sprawnie i na temat

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 01.03.2021

jestem bardzo zadowolona z zakupu i jakości towaru

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 28.02.2021

Zgodnie z ofertą. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 28.02.2021

Szybka dostawa obsługa miła kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 28.02.2021

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogusława 28.02.2021

Super super super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirek 27.02.2021

Druga, błyskawiczna dostawa kordonków. Jakość i kolory super. Podziwiam, jak w sprawnych rękach żony zamieniają się w bajeczne serwetki. Chwilami miałbym ochotę kupić wszystkie kolory,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 27.02.2021

Wspaniała współpraca,doskonała obsługa klienta.
Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 27.02.2021

Produkt zgodny z oczekiwaniem. Szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 26.02.2021

Szybka dostawa. Doskonały produkt. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 25.02.2021

Super obsługa, szybko , sprawnie,profesjonalnie.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

madamczyk2010@gmail.com 25.02.2021

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 25.02.2021

Sznurek bez zarzutu, świetnie się na nim pracuje. Błyskawiczna dostawa. Dziękuję , polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

hannazbudzka@gmail.com 24.02.2021

bardzo szybka wysylka,milo, profesjonalnie,super produkt

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

TERESA 24.02.2021

Wszystko sprawnie , szybka wysyłka. Jestem zadowolona z zakupów :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

aneta 24.02.2021

szybka wysyłka. bez zastrzeżeń.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 23.02.2021

Szybka wysylka,mila obsluga super kordonek .Jestescie SUPER

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 23.02.2021

SUPER towar, bardzo miła obsługa - błyskawiczna wysyłka. Z czystym sumieniem POLECAM !!!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 23.02.2021

Miły kontakt, przesyłkę otrzymałam szybko. Wszystko ok polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 23.02.2021

Wszystko sprawnie , szybka wysyłka. Jestem mega zadowolona z zakupów :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 23.02.2021

Super towar, super obsługa, super szybka dostawa. Kupuję od lat i nie zawiodłam się. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zuza 22.02.2021

Szybka dostawa, jestem zadowolona z zakupu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka Pruszyńska 22.02.2021

Uwielbiam te kordonki jak i sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 22.02.2021

Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 22.02.2021

Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 22.02.2021

Cała transakcja przebiegła sprawnie, miło i przyjemnie. POLECAM!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

AngeLoveee 22.02.2021

Przesyłka jak zwykle dostarczona w ekspresowym tempie. Polecam z całego serducha ❤️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 22.02.2021

ok. polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dana 22.02.2021

Poleca, szybko, sprawnie:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 22.02.2021

Super towar super obsługa super szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 21.02.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zdzich1957 21.02.2021

wszystko ok! POLECAM!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wanda 21.02.2021

Obsługa na wysokim poziomie, błyskawiczna wysyłka. Dziękuję i polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Hanna M 21.02.2021

Wszystko dobrze, bardzo szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 21.02.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata M. 21.02.2021

Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 20.02.2021

Wszystko tak jak potrzeba????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tomiitomi 20.02.2021

Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 18.02.2021

Otrzymałam wszystko zgodnie z zamówieniem.Solidnie i szybko. Słodki bonusik w pudełku mnie rozczulił :-) Bardzo dziękuję!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Angelika 18.02.2021

Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Super 18.02.2021

Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 18.02.2021

Bardzo szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Jestem bardzo
zadowolona i polecam sklep każdemu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 17.02.2021

jestem bardzo zadowolona z nici i szybkiej dostawy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Solidna i bardzo szybka obsługa.wysyłka błyskawiczna.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia T. 17.02.2021

szybko , sprawnie, wysoka jakość produktów oraz obsługi, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 17.02.2021

Obsługa szybka i sprawna. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Jędrzejewska 17.02.2021

jak zawsze super; dostawa ,kordonek ,nici,polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 16.02.2021

Polecam, bardzo szybka dostawa zamówienia i super kordonki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ula 16.02.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrej jakości Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ula 16.02.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia, z zamówionego towaru jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wanda 16.02.2021

Ekspresowo, zgodnie z zamówienie, bardzo dobra jakość

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia Gliwice 16.02.2021

Serdecznie polecam !!!!. PRODUKT DOBREJ JAKOŚCI !!! Obsługa ekspresowa .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lilianna 16.02.2021

Bardzo sprawna dostawa - doskonała jakość kordonka. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirka 16.02.2021

Jestem mega zadowolona.
POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aldona 16.02.2021

Zakupy u tego Sprzedawcy to czysta przyjemność. Super kordonki, obsługa na wysokim poziomie, błyskawiczna wysyłka zamówionego towaru. Dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 16.02.2021

Zakupiony produkt-Kordonek Metalizowany złoty, super produkt, spełnia moje oczekiwania, piekny złoty kolor.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 16.02.2021

Nici jak zawsze cudowne.Inpost niestety wydluzyl czas przesylki ale to nie wina nowosolków tylko leniwych kurierow ktorzy
są bez serca i kazą nam czekac dluzej na nasze cudne niteczki????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danusia 15.02.2021

Wspaniałe robić u Was zakupy ????Działacie z prędkością światła z uśmiechem na ustach.Przemila obsługa .Teraz ja z uśmiechem dziergam z Waszego cudownego kordonka.Tak trzymajcie ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda S 15.02.2021

Towar zgodny z opisem. Jestem mega zadowolona z obsługi i czasu rwalizacji dostawy. Gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Władysława 15.02.2021

Szybko i sprawnie. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 15.02.2021

Szybko i sprawnie - polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mieczysława 15.02.2021

Super sznurki , kolor zgodny z opisem .Pozdrawiasm

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa Basamania 15.02.2021

Super sprzedawca perfekcyjna obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

SABINA TOMCZYK 15.02.2021

Nici superrrr jak zawsze, obsługa najlepsza.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

AnnaR 14.02.2021

Sznurek 3mm zgodny z opisem , jakość b. dobra.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 14.02.2021

Super nici, fajne kolory

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 14.02.2021

jestem zadowolona i z jakości obsługi i czasu realizacji polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 14.02.2021

Jestem bardzo zadowolona z kordonków.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mościbroka 14.02.2021

Kordonek super, Szydełko samo robi. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alutka 13.02.2021

Polecam ,szybka wysyłka , towar zgodny z opisem , dobra cena ,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna Skorupa 13.02.2021

Polecam bardzo, super sprzedawca, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 13.02.2021

Polecam . Wiarygodny dostawca

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 13.02.2021

Polecam . Wiarygodny dostawca

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 12.02.2021

Kilkakrotnie kupowałam jestem bardzo zadowolona. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

IWONA 12.02.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 11.02.2021

Jestem zadowolona z zakupu. Szybka dostawa...zero problemów....polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jadwiga H. 11.02.2021

Kordonki i sznurki super. Usługa ekspresowa.Jestem stałą klientką.Polecam serdecznie:):):)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anonim 11.02.2021

Szybko i sprawnie - polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 11.02.2021

Szybko i sprawnie jak zawsze. Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 11.02.2021

Kordonki super, dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogdan 10.02.2021

Super kordonki i szybka dostawa.Dziękuje.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena Wawrzyńczak 10.02.2021

Wszystko na szóstkę. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 10.02.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar pierwszej jakości.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 10.02.2021

Fachowa konkretna obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 09.02.2021

Dziękuję za szybka realizację mojego zamówienia , kordonki są rewelacyjne, kolory piękne,zgodne z tym co jest na stronie sklepu.Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Dunst 09.02.2021

Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Sznurek nowosolski w pięknych kolorach i miękki przyjemny w dotyku. Z kordonka też jestem zadowolona. Dziękuję również za pomoc i informację telefoniczną. Pozdrawiam Barbara

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 08.02.2021

Szybko,zgodnie z opisem ,jestem zadowolona.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 08.02.2021

Szybko, sprawnie, polexam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta T 08.02.2021

Jestem zadowolona z zakupu. Szybka dostawa...zero problemów....polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 08.02.2021

Jestem b. zadowolona z jakości kordonka. Dostawa b. szybka. Przemiła obsługa :) pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

malgoska 07.02.2021

dziekuje kordonek super dostawa szybka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 07.02.2021

Nici super , bardzo szybka wysyłka. POLECAM :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jarka 07.02.2021

Kordonki super,miła obsługa i szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria Kopczyk 07.02.2021

Przesyłki jeszcze nie dostałam więc uważam że tą razą trochę to za długo trwa od wtorku faktycznie powinnam już dostać ale niestety nie myślę że będzie w poniedziałek.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

H. K. 06.02.2021

Szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 06.02.2021

Dostawa ekspresowa i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna Napora 06.02.2021

Tanio, szybko, niezawodnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbyszek 06.02.2021

Super sprzedawca, wysyłka błyskawiczną zgodna z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 05.02.2021

kordonki zgodne z zamowieniem dostawa blyskawiczna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesława 05.02.2021

Kordonki zgodne z zamówieniem i dostawa dosłownie expresowa. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 05.02.2021

Dostawa szybka jednak jakość kordonku niska. Różna grubość kordonku na jednej szpulce.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 04.02.2021

Dostawa szybka kolory prześliczne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria Gorgula 04.02.2021

Kordonki prześliczne dostawa expresowa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena Duch 04.02.2021

Jak zawsze szybko i sprawnie, jakość jest oczywista , bardzo dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiktoria 04.02.2021

jestem zawiedziona jakością kordonków, plączą się strasznie. Czas realizacji ... szkoda slow

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona Chojak 03.02.2021

Już kilka razy korzystałam ze sklepu z kordonkami moja opinia to słownie SUPER!!! polecam każdemu kto lubi robić coś z kordonka. Jest miły w robótce a obsługa sklepu niezawodna każdą przesyłkę otrzymałam nie dłużej niż 48 godz. Dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 03.02.2021

Jakoś zgodna z opisem, przesyłka ekspresowa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia Cyganska 03.02.2021

Jestem zadowolona z kordonków i szybkiej wysyłki Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Żaneta 03.02.2021

Kordonki super , a dostawa ekspresowa????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zdzisława 03.02.2021

Super JAK ZAWSZE

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 03.02.2021

Kordonki bardzo ładne, dostawa błyskawiczna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

dorka 02.02.2021

kordonki bardzo ładne mają kolory i super się z nich dzierga, polecam serdecznie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 02.02.2021

polecam ,szybka dostawa , produkt dobrej jakosci

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

DORCIA 02.02.2021

Bardzo zadowolona...szybka dostawa, wysoka jakość produktu

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 02.02.2021

dziękuję za błyskawiczną przesyłkę i słodki prezent :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sylwia 01.02.2021

Jestem zadowolona z kordonka, dobrze się mi nim pracuje - polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 01.02.2021

Kordonki są takie jak oczekiwałam, kolory piękne i oczywiście kurier po 2 dniach od zamówienia wszystko jest super.
Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 01.02.2021

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia i produktów

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 01.02.2021

Jestem bardzo zadowolona, wysyłka błyskawiczna, kordonek świetny, polecam!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 31.01.2021

Jakość obsługi bardzo dobra, szybka realizacja, kordonek poliestrowy mięciutki, na sznurku spaghetti trochę się zawiodłam, natomiast kordonki super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 31.01.2021

Szybka dostawa, produkt taki jak na zdjęciu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gocha133 31.01.2021

Super szybka realizacja , jakość kordonków również świetna.
Cieszę się ,że znalazłam ten sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 31.01.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bernadeta 31.01.2021

Szybka dostawa zgodna z zamowieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 30.01.2021

Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 30.01.2021

Szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 30.01.2021

Nie po raz pierwszy zamawiam kordonki nowosolskie i zapewne nie po raz ostatni:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 30.01.2021

Bardzo szybka wysyłka, to na prawdę atut nie do przecenienia. Fantastyczne kolory. I jakość - bez zarzutu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 29.01.2021

Kordonek 12, wspaniale się na nim pracuje, wysyłka bardzo szybka ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 29.01.2021

Jestem bardzo zadowolona z kordonków, dobra jakość.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 29.01.2021

błyskawiczna wysyłka, bardzo dobra jakość, polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 29.01.2021

Polecam ,szybka wysyłka i produkt dobrej jakości

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Donata 29.01.2021

Super kontakt . Bardzo szybka dostawa .Zamawiem nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EDWARD 28.01.2021

Wszystko OK.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 28.01.2021

to moje pierwsze zamówienie z tej strony, ale na pewno nie ostatnie, sznurki bardzo dobrej jakości- polecam gorąco.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 28.01.2021

Bardzo szybka wysyłka, i bardzo dobry kordonek lubię z niego tworzyć. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 28.01.2021

Pomoc w wyborze kordonka oraz w formach płatności.
Bardzo szybka dostawa .
Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gośka 27.01.2021

Polecam, szybki zakup, super materiał do prac koronkowych.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika Chabros 27.01.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Na pewno skorzystam jak będzie potrzeba. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mieczyslawa 27.01.2021

Polecam bardzo szybka obsluga zamowie następnym razem jak wyrobie to co zamowilam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 26.01.2021

Szybka realizacja. Polecam. Na pewno znów zrobię zakupy, jak tylko wyrobię kordonki ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 26.01.2021

Jestem zadowolona. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 26.01.2021

Godne polecenia produkty, wysyłka polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Helena 26.01.2021

Najlepsze kordonki, najszybsza dostawa, najpewniejszy dostawca. Zawsze chętnie wracam po kolejny zakup.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 26.01.2021

Kolejny raz zamówienie zrealizowanie perfekcyjnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 25.01.2021

Zrobiłam tu zakupy po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Chętnie polecę Wasz sklep swoim znajomym.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janina 25.01.2021

SUPER . Jestem bardzo zadowolona z zakupów w was

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 25.01.2021

wszystko super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

martyna76 25.01.2021

towar zgodny z opisem, kontakt ze sklepem rewelacyjny ,szybka możliwość odbioru towaru dla mnie ekstra polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 24.01.2021

Kolorki super. Wysyłka błyskawica.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 24.01.2021

Niesamowicie szybko!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zbycpho84 24.01.2021

Jakość obsługi i produktów na najwyższym poziomie 5/5

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ludmiła 24.01.2021

Szybka realizacja zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

mamutka 24.01.2021

Szybko, sprawnie ,bezbłędnie .Wszyscy powinni tak działać. Tak buduję się dobrą opinię u klientów.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bozena 24.01.2021

Moj ulubiony sklep internetowy!Szybka dostawa, niteczki bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie . Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 24.01.2021

Wszystko ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia 24.01.2021

Kordonki super tylko dostawa długa 5 dni ale doszły

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 23.01.2021

Realizacja zamówienia szybka dostawa również Kordonki super kolory ładne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Hania 23.01.2021

wszystko w najlepszym porządku, gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata. 23.01.2021

Super produkt. Bardzo sprawna obsługa. Polecam na 100%????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania Zych 21.01.2021

Wszystko szybko i sprawnie Towar bardzo dobrej jakości Polecam Szkoda tylko że jak znajdę kolor który chce to brak towaru ????Mają wzięcie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 21.01.2021

Super kolory, super nitki, super długości, polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

krystyna 21.01.2021

wszystko super polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 21.01.2021

Wszystkie produkty super jakości. Szybka dostawa i dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 21.01.2021

Wszystko ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 21.01.2021

Szybka realizacja zamówienia, towar dobrej jakości. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 21.01.2021

polecam, zamówienie zrealizowane szybko, jakość towaru super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

beata 21.01.2021

Jestem bardzo zadowolona z Państwa towaru
Wszystkim polecam.
Przesyłka szybciutka.
SUPER.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 21.01.2021

Wszystkie produkty, które zamawiam są bardzo wysokiej jakości!!!! Spełniają w pełni moje oczekiwania.
Polecam wszystkim :) :) :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Arleta 20.01.2021

Błyskawiczna wysyłka towaru najwyższej jakości potwierdza pełen profesjonalizm tego sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 20.01.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

lecho03 20.01.2021

Towar zgodny z opisem,realizacja zamówienia błyskawiczna.Pozdrowienia z Mazur dla Pani Kasi i pozostałej załogi.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Hanna 20.01.2021

Produkty zgodne z opisem kolorystycznie jakościowo,super szybka przesyłka,polecam Wszystkim sklep nr 1

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wszystko super , wysyłka expresowa :) 19.01.2021

Wszystko super , wysyłka expresowa :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alina 19.01.2021

Dziękuję bardzo za szybką dostawę Kordonki - kolory i jakość super Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Olaala 19.01.2021

Sklep godny polecenia ????na 6 ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 19.01.2021

Szybka,sprawna dostawa towar super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucyna 19.01.2021

Polecam, towar świetny w super cenie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 18.01.2021

Zamawiałam pierwszy raz.
Wszystko zgodne z opisem, wysyłka ekspresowa
Polecam każdemu ! ❤❤❤

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 18.01.2021

Towar świetny, szybka dostawa. Polecam serdecznie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 18.01.2021

Wszystko ok szybka przesyłka oraz towar.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 18.01.2021

bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry towar w dobrej cenie, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia M 18.01.2021

POLECAM, szybka realizacja zamówienia, pełne zadowolenie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 18.01.2021

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Kocham kolory, strukturę i wyroby wykonane jordankiem nr 12 ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 17.01.2021

Jeden z najlepszych sklepów internetowych w jakich mam przyjemność kupować. Rzetelna pod każdym względem. Również kontakt telefoniczny ,z którego często korzystam bez zarzutu. Panie zawsze kompetentne i życzliwe. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 17.01.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 17.01.2021

Super obsługa i szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 17.01.2021

Super kolory i grubosci kordonków

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogusia 17.01.2021

Bardzo szybka dostawa, obsługa na najwyższym poziomie. Kordonki zgodne z opisem. Na pewno złożę nie raz zamówienie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bernadeta 17.01.2021

Super produkt

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Koplin 17.01.2021

Jak zwykle super ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.01.2021

Spory wybór kolorów. Paczka dotarła do mnie w ciągu 3 dni. Z kordonków można również dziergać serwety na drutach. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Lewońko 16.01.2021

Świetne sznurki. Zawsze szybką realizacja i dotychczas w 48h towar był u mnie. Polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia 16.01.2021

Jak zwykle przesyłka bardzo szybko dostarczona, kordonki świetne, polecam. Diękuję za miłe gratisy :-)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 16.01.2021

Długo wyczekałem się na moje kolory, ale było warto ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia Cyganska 16.01.2021

Piekna biel.Szybka przesyłka Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 16.01.2021

Nigdy się nie zawiodłam. Polecam serdecznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anula 16.01.2021

Jak zawsze....szybko...i sprawnie dotarła paczuszka. Polecam wszystkim

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 16.01.2021

Szybko i sprawnie, zamówienie super, napewno nie raz jeszcze zamówię.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Margolcia 15.01.2021

Uwielbiam Was.
Szybka dostawa.
Towar klasa S

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 14.01.2021

Sznurek, który kupiłam jest ładniejszy niż się spodziewałam. Powstaną z niego piękne rzeczy. Obsługa i kontakt ze sprzedawcą oceniam jako najwyższy poziom. To budzi zaufanie. Monika i Kasia - dziewczyny z zespołu - tak się uwinęły, że przesyłkę otrzymałam naprawdę szybciutko. Polecam serdecznie kordonki nowosolskie z pełną świadomością. Pozdrawiam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 14.01.2021

Kordonek - nici bardzo dobrej jakości. Robutka wygląda wspaniale. Polecam. Szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

lidka.a1978@wp.pl 13.01.2021

Super produkty. Godne polecenia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 13.01.2021

Polecam zarówno kordonku, jak i sklep. Szybka realizacja zamówienia, stały kontakt na każdym etapie, kordonki super, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wiesia_cempa@wp.pl 13.01.2021

Super dostawca. Dziękuję towar ekstra

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ddd 13.01.2021

polecam,nici super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 13.01.2020 13.01.2021

Kordonki super. Szybka dostawa. Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

karola 12.01.2021

Przesyłka ekspresowa. Cena bardzo przystępna. Dla mnie ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tomiitomi 12.01.2021

ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 12.01.2021

Kordonek bardzo dobry szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wisniewski tomasz 12.01.2021

Rzonie podoba czyli towar jest super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dominika z Łodzi 12.01.2021

Kordonki świetne, ekspresowa dostawa, czego chcieć więcej?
Wszystko bardzo OK.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 12.01.2021

Towar ok, bardzo szybka wysyłka,
POLECAM!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zibi 11.01.2021

towar zgodny z opisem.szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 11.01.2021

Produkty zgodne z opisem, szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 11.01.2021

Bardzo dobry kontakt i miła obsługa, błyskawiczna dostawa.
Sznurek rewelacyjny,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 10.01.2021

Jestem bardzo zadowolona . Robię tylko z nowosolskiego kordonku . Szybka dostawa . Wystarczający asortyment.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 10.01.2021

Polecam. Dobry towar, bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 10.01.2021

Świetne sznurki i kordonki, miła i szybka obsługa. Serdecznie polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MARLENA FLORYS 10.01.2021

super kupiłam pierwszy raz te kordonki i jestem mega zadowolona POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Rafał 09.01.2021

Polecam. Żona szydełkuje i jest bardzo zadowolona!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 09.01.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara z Mazur 09.01.2021

Kordonki są ładne, delikatne, przyjemne w dotyku, dobrze się ich używa, mają piękne kolory, takie optymistyczne, kocham kolory, są wyraziste.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Polecam 06.01.2021

polecam bardzo kordonki są rewelacyjne bardzo dobrze mi się nimi szydełkuje są świetne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EWA 05.01.2021

Wysyłka ekspresowa. Wyroby wysokiej jakości. Kolorystyka ładna. Robienie na drutach i szydełkowanie fantastyczne. POLECAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 05.01.2021

Expresowa dostawa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 05.01.2021

Piękne kolory, bardzo dobra jakość. Szybka dostawa. Czegóż chcieć więcej :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Weronika 05.01.2021

Jestem bardzo zadowolona , szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anida 04.01.2021

Wszystko na 6 z plusem. Jestem bardzo zadowolona. Obsługa szybką. Zawsze wiem, że najwyżej za dwa dni będę miała zamówienie w domu. Szczęśliwego Nowego Roku.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stanisława Nęcka 04.01.2021

jestem zadowolona z obsługi w sklepie internetowym , bardzo szybka dostawa zamówień , kordonki rewelacyjne . polecam moim koleżankom i znajomym kordonki nowosolskie , pozdrawiam pracowników i życzę Szczęśliwego Nowego roku ,dużo zdrowia i pomyślności

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 04.01.2021

Dziś dostalam paczkę. Wygladaja bardzo dobrze, ciekawe jak sie bedzie nimi szydelkowac. Cena ok i polecam innym kupujacym. Pewnie zamowie tez sznurek na dywaniki, ale najpierw firanki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewelina 04.01.2021

Kordonki są super. Ceny przystępne. Na pewno jeszcze skorzystam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 03.01.2021

Działalność sklepu jak i towar jest superancki . Dostawa na czas. Polecam kordonki. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Wojtyczka 03.01.2021

Realizacja zamówień bez zarzutu. Kordonki rewelacyjne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jola 03.01.2021

swietna wspolpraca,zgodnosc zamowienia,serdecznie polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

anna 03.01.2021

bardzo dobrze

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Boga 03.01.2021

Po raz kolejny błyskawiczna dostawa następnego dnia zgodna z zamówieniem, kordonki najwyższej jakości, szczerze polecam sklep, nici i sznurki

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 03.01.2021

Wszystko zgodnie z zamowienie.. dostawa ekspresowa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna Dąbrowska 02.01.2021

Cudowny sklep, często korzystam i serdecznie polecił.... Błyskawicznie docierają zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ola 02.01.2021

Kordonki super, szybka realizacja, przystępna cena. Serdecznie polecam.