Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

li 18.09.2021

Super jak zawsze.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 18.09.2021

Kordonki jak zwykle piękne i szybka dostawa.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 18.09.2021

Kordonki jak zwykle piękne i szybka dostawa.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.09.2021

Bardzo szybka dostawa, piękne kolory. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 15.09.2021

Zamiawialm kolejny raz i nie zawiodłam się. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sylwia 14.09.2021

Zamówienie realizowane ekspresowo!!! Kolory zgodne z opisem.
Bardzo starannie zapakowane kordonki, każdy w osobnym woreczku.
Godne polecenia . Do następnego razu????????????????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janusz 14.09.2021

Zamawiam od wielu lat. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina z Kłodzka 13.09.2021

Zamówiłam Państwa kordonki po raz pierwszy. Otrzymałam je bardzo dobrze zabezpieczone, każda szpulka w oddzielnym woreczku. Polecam, z kolorów też jestem zadowolona, Myślę, że będę jeszcze składać zamówienia i polecę Was znajomym. Pozdrawiam!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Longina J 13.09.2021

Szybka realizacja zamówienia, z kordonka jestem bardzo zadowolona, fajnie się szydełkuje. Napewno zamówię jeszcze nie jeden ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 13.09.2021

Zamawiałam kordonki już kilka razy. Za każdym razem docierały do mnie,, z prędkością światła,,. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara J 12.09.2021

Jest to moje drugie zamówienie, polubiłam te kordonki, bardzo przyjemnie się szydełkuje. Błyskawiczna dostawa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Romka 12.09.2021

Wszystko super,jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara S. 10.09.2021

Jestem bardzo zadowolona kordonki super ,dostawa błyskawiczna ,POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Krupa 08.09.2021

Kordonki rewelacyjne. Bardzo fajnie się nimi pracuje. Systematycznie zamawiam następne i jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Krupa 08.09.2021

Kordonki rewelacyjne. Bardzo fajnie się nimi pracuje. Systematycznie zamawiam następne i jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 07.09.2021

Jestem bardzo zadowolona. Kordonki super dostawa bardzo szybka.
Polecam. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 06.09.2021

Super kordonki.\gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgosia B 06.09.2021

Kordonki są super. Kolory obłędne. Obsługa super A wysyłka ekspresowa. Każdy kordonek zapakowany osobno w woreczek. Będę do Was zaglądać

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek Sierociuk 06.09.2021

Naprawdę wszystko przebiega wzorowo, robię zakupy od kilku lat.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 06.09.2021

Szybka dostawa bez żadnego problemu dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kordonki nowosolskie 06.09.2021

Szybka dostawa beż żadnego problemu dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 06.09.2021

Bez żadnych problemów polecam wszystkim.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 06.09.2021

Szybko, bezproblemowo. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Paweł 05.09.2021

Szybka wysyłka,bardzo dobry towar,polecam zdecydowanie!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irek 05.09.2021

Transakcja bezproblemowa. Przesyłka ekspresowa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Asia 04.09.2021

Wszystko było w porządku, chociaż jedną szpula ma ciemne plamki od dotykania, ale nie jest to problem obecnie, ponieważ kordonek kupiłam z ciekawości,by sprawdzić go przy robótce.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 04.09.2021

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 03.09.2021

Wszystko przebiegło błyskawicznie i sprawnie.W zaledwie kilka dni zamówienie dotarło do Anglii.Dziękuję bardzo!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kordonek 01.09.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata W. 31.08.2021

Kupuję już po raz kolejny. Kordonek jak bawełniany. Wyroby miękkie, łatwo się piora, są białe.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Romka 31.08.2021

Wszystko super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andzka 30.08.2021

Kordonki super. Obsługa super. Każdy kordonek zapakowany osobno w woreczek. Jeszcze do Was wpadnę nie raz ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 30.08.2021

Szkoda, że nie ma możliwości zamieszczania zdjęć, bo przecudne robótki z kordonków nowosolskich wychodzą.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 30.08.2021

Expresowa dostawa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Malgorzata 29.08.2021

Bardzo fajny kordonek. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Malgorzata 29.08.2021

Bardzo fajny kordonek. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 28.08.2021

Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia 28.08.2021

Serdecznie polecam, ekspresowa wysylka i cuda w paczce:-)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 26.08.2021

Szybka wysyłka , dobrze zapakowane , świetna jakość kordonka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 26.08.2021

Gorąco polecam!,szybka wysyłka i dobra jakość kordonka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 25.08.2021

Gorąco polecam. Wysyłka natychmiastowa. Świetna jakość kordonka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 25.08.2021

Wszystko dotarło starannie zapakowane. Zawartość zgodny z zamówieniem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Waliszewska 24.08.2021

Otrzymałam zamówiony kordonek w ciągu 48 godzn!!!Super dziękuję. Polecam zakupy .szybko i bardzo dobry towar.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 23.08.2021

Wszystko byłoby pięknie, sznurki bardzo mi odpowiadają, gdyby nie fakt, że od miesięcy brakuje wielu kolorów. Cały czas "mam czekać" a powiadomienie o dostępności w ogóle nie działa :(

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Krupa 23.08.2021

Bardzo fajny produkt, już zamawiam następne kordonki. Polecam serdecznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Romana 22.08.2021

Szybka przesyłka ,nici dobrej jakości

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Majka B-W 21.08.2021

Szybka obsługa i wysyłka , produkty bardzo dobrej jakości :-)
Praca już wre :-)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorotas 21.08.2021

Super niteczki i bardzo szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorxzata 21.08.2021

Super szybka dostawa, piekne kolory zgodne z tymi na zdjęciach i dobre gatunkowo nici. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ella 19.08.2021

Przesyłka przyszła bardzo szybko. Wszystko dotarło starannie zapakowane. Zawartość dokładnie według zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

renrus 17.08.2021

Szybka dostawa, jakość bardzo dobra.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anida Futer 17.08.2021

Wszystko na 6+. Szybko, sprawnie, jestem bardzo zadowolona z Waszych usług. Dziękuję ❤️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 17.08.2021

To mój kolejny zakup. Kordonek super. Dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota Dereń 16.08.2021

Niteczki superowe .Panie przemiłe. Fachowość i ekspres Baaardzo DZIĘKUJĘ i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 16.08.2021

Szybka wysyłka kordonek dobrej jakości

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka Lipka 16.08.2021

Super sprzedawca, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 15.08.2021

Świetna jakość kordonków. Bardzo szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewamaciej1 14.08.2021

Kordonki zamówione po raz kolejny. świetna jakość.
Mega szybka dostawa. GORĄCO POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 14.08.2021

Kordonki zamówiłam kolejny raz.Jestem bardzo zadowolona.Kordonki są super.Obsługa sklepu profesjonalna.Wszystko przebiega sprawnie.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta Lemecha 14.08.2021

Szybka obsługa i wysyłka , produkty bardzo dobrej jakości..

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 12.08.2021

Super sprzedawca paczka dotarla do Szkocji
dziekuje bardzo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 12.08.2021

Super sprzedawca pavxka dotarła do Szkocji
Dziekuje bardzo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Super sprzedawca 11.08.2021

Super sprzedawca

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 09.08.2021

szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobry, dziękuję bardzo, na pewno wrócę niebawem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 09.08.2021

Jestem bardzo zadowolona z jakości kordonków i obsługi. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 09.08.2021

Kupuję od lat, cienkie kordonki do szydełkowania serwetek, te grubsze na torebki, a ostatnio sznurki do makram. Zawsze duży wybór, świetna jakość, szybka przesyłka. POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 09.08.2021

Szybko i zgodnie z opisem. Polecam ten sklep:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

xx 09.08.2021

szybka realizacja zamówienia , bardzo dobry produkt

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ULA 08.08.2021

Kolejne zakupy zrobione. towar zgodny z zamówieniem i opisem. bardzo szybki czas realizacji. paczka została przygotowana i wysłana w dniu zamówienia. istny expres

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 07.08.2021

Zakupy robię od dawna i zawsze jestem zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia 07.08.2021

Wszystko super, szybko i zgodnie z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Natalia 07.08.2021

Wszystko super, szybko i zgodnie z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

owengag 06.08.2021

cialis for sale

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jadwiga 05.08.2021

Bez problemu szybko zrealizowane zmówienie .Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina Świercz 05.08.2021

Pięknie dziękuję ????wczoraj zamówiłam dzisiaj już dotarły moje piękności ????????????polecam ,miło szybko ,????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Kozera 05.08.2021

Błyskawiczna dostawa jak zwykle,towar pierwsza klasa????polecam????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Helena 05.08.2021

Bardzo szybka realizacja zamowienia,towar zgodny z zamowieniem polecam ten sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 04.08.2021

Bardzo szybka dostawa, towar znakomity, polecam wszystkim ten sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Helena Gawrońska 04.08.2021

Jestem zadowolona, dostawa bardzo szybka, to zamówienie nie jest pierwszym i napewno wrócę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata B 04.08.2021

Znakomite produkty. Szybka dostawa. Profesjonalna obsługa. Kupuje od lat. Zdecydowanie polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 04.08.2021

Polecam- sprawna obsługa, nici dobrej jakości

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 03.08.2021

Fantastyczna obsługa,fantastyczne nici,z których korzystam od kilku lat.Jestem pod wrażeniem szybkiej obsługi .Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Dynarowska 03.08.2021

Bardzo dobry sklep. Szybka i profesjonalna obsługa. Znakomite produkty. Pełne zadowolenie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Marzec 02.08.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupu wszystko zgodnie z zamówieniem polecam wszystkim dziękuję serdecznie B

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta z Piaseczna 02.08.2021

Fajne zakupy !!! Pozdrawiam Personel!!!!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 01.08.2021

Znakomity sklep i kordonki. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 31.07.2021

Szybka i miła obsługa,towar świetnej jakości. Polecam sklep i kordonki

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 31.07.2021

Bardzo szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna K 31.07.2021

Bardzo szybkoi sprawnie. Nastepnego dnis kordonki były juz u mnie. Jestem bardzo zadowolona z waszych kordonkow

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 31.07.2021

Polecam. Produkty doskonałej jakości. Obsługa profesjonalna. Wysyłka ekspresowa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 31.07.2021

Szybka dostawa zgodnie z opisem. Żywe kolory. Bogata oferta. POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariila 28.07.2021

Kordonki piekne kolorystycznie i

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirosława 28.07.2021

Współpraca z Wami to sama przyjemność szybka dostawa i bogata oferta.POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

teresa 27.07.2021

Polecam kordonki nowosolskie do różnego rodzaju robótek

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina 26.07.2021

Bardzo dobra jakość, wydajny.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 26.07.2021

Kordonek wysokiej jakości,szybka realizacja zamówienia. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teodora 25.07.2021

Dostawa bardzo szybka, jestem bardzo zadowolona, kordonki wysokiej jakości. Polecam !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Denis 25.07.2021

Wszystko szybko i sprawnie! Serdecznie polecam,bo naprawdę warto. Wysyłka expeess naprawdę ????

Wszystko szybko i sprawnie! Serdecznie polecam ,bo naprawdę warto. Wysyłka expeess naprawdę ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kordonki nowosolskie 24.07.2021

Bardzo szybka dostawa DZIĘKUJĘ

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 22.07.2021

Szybka realizacja zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Romka 21.07.2021

wszystko super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 21.07.2021

Kordonki dobrej jakości. Dobrze się dzierga na szydełku. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edward 20.07.2021

wszystko szybko i zgodnie z zamowieniem polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara J 20.07.2021

Pierwszy raz zamawiałam te kordonki. Jestem zadowolona, spełniły moje oczekiwania. Błyskawiczna wprost dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta Lampa BUTIQuEli 20.07.2021

Wszystko szybko i sprawnie! Serdecznie polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 20.07.2021

Wszystko OK szybka dostawa, zgodne z opisem - polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ANNA KROK 18.07.2021

WSZYSTKO SUPER

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jacek 18.07.2021

Kordonek zgodny z zamówieniem i bardzo szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 17.07.2021

Jestem bardzo zadowolona, kordonek super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 17.07.2021

Jestem bardzo zadowolona, kordonek super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 17.07.2021

Towar zgodny z zamówieniem. Dostawa błyskawiczna. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 17.07.2021

Zakupiłam sznurki do makramy, świetnie się na nich pracuje . Bardzo jestem zadowolona z zakupu. Bardzo szybka wysyłka ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Henryka 17.07.2021

Zrobiłam już wiele rzeczy z waszych kordonkowym i jestem mega zadowolona, poleczm

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Rozalia 14.07.2021

Produkt zgodny z oczekiwaniem, szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 13.07.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Judyta 13.07.2021

Produkt zgodny z oczekiwaniem, szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 13.07.2021

Bardzo szybka obsługa, towar zgodny zopisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zdzisława 13.07.2021

dostawa niemal natychmiast, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Opinia 13.07.2021

Sznurek miękki pięknie się układa . Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 13.07.2021

Kordonek super. Błyskawiczna dostawa. Polecam wszystkim.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renee 12.07.2021

Dostawa błyskawiczna do paczkomatu, towar piękny, super jakość. Polecam i sama będę częściej korzystać!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kensogirl 12.07.2021

Szybko i profesjonalnie. Sznurki super!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 12.07.2021

Zamówienie szybko zrealizowane.
Polecam sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 11.07.2021

Kordonki dotarły bardzo szybko, to mój kolejny zakup. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elkaelwoj 10.07.2021

Polecam. Zawsze bardzo szybko zgodnie zzamówieniem. Kordonek super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 09.07.2021

Szybka dostawa. towar oczywiście zgodny z opisem a nawet piękniejszy. Bedzie sie super dziergało. polecam zakupy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 08.07.2021

Pierwszy raz zamawialam i nie ostatni dostawa expresowa,,super szybka ,towar zgodny z opisem,polecam!!!!!!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 07.07.2021

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 06.07.2021

No chyba wszyscy wiedzą że macie najlepsza opinie ,perfekcja,dostawa natychmiastowa ,Dziekuje Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirosława Kwiatkowska 06.07.2021

Jak zwykle perfekcyjna dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dominika 05.07.2021

Szybka przesyłka, jestem zadowolona ze sznurka , pozdrawiam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 05.07.2021

Jakość bardzo dobra, szybka przesyłka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 05.07.2021

Polecam sklep. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stasia 04.07.2021

zawsze szybka wysyłka jestem bardzo zadowolona z Waszej współpracy. Można zawsze na was liczyć.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wanda 04.07.2021

Pierwszy raz zamówiłam szybko , sprawnie, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aldona 04.07.2021

Obsługa, super, kordonki piękny kolor i super jakość. Błyskawiczna dostawa, dziękuję serdecznie :)Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 04.07.2021

Zawsze szybka wysyłka, kordonki i sznurki rewelacyjnej jakość.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 03.07.2021

Cudowne sznurki, szybka wysyłka :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 03.07.2021

To jest mój kolejny zakup. Jestem bardzo zadowolona z produktu. Zamówienie zrealizowane w terminie. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

owengag 02.07.2021

best cialis online

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 01.07.2021

szybka dostawa. Jestem zadowolona z produktu. świetnie się szydełkuje. Na pewno będe korzystała z zakupów. polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

anna 30.06.2021

jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 30.06.2021

Zamówienie zrealizowane terminowo, jestem zadowolona z obsługi.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iza 30.06.2021

Pierwsze i nie ostatnie zakupy. Szybka wysyłka, kordonki super, gorąco polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra 29.06.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupów

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 29.06.2021

Wszystko zgodnie z zamówieniem polecam wszystkim dziękuję serdecznie za szybką wysyłkę towaru..polecam wszystkim .. Dziękuję serdecznie ????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jakry 29.06.2021

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, przejrzysta strona Internetowa firmy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 28.06.2021

jestem bardzo zadowolona z kordonków i szybkiej dostawy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MM 28.06.2021

jestem zadowolona z jakości kordonku i szybkości realizacji zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Liszka Grazyna 28.06.2021

Jestem bardzo zadowolona z zamówionych kordonków i szybkiej dostawy. Polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

mp 26.06.2021

Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 26.06.2021

Najlepsze sznurki na rynku,inne się nie umywają .Polecam????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta 26.06.2021

Po raz trzeci robiłam zakupy w tym sklepie. Bardzo podoba mi się tempo realizacji zamówienia. Towar otrzymuję b. szybko. Kordonki nowosolskie pokochałam. Bardzo przyjemnie się z nimi pracuje. Są mięciutkie, delikatne, mają piękne kolory. Na pewno pozostanę stałą klientką sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 26.06.2021

Szybką dostawa i najlepsze kordonki ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 25.06.2021

błyskawiczna dostawa, próbki kordonków bardzo pomocne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 23.06.2021

najlepszy internetowy sklep :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 22.06.2021

Wszystko super ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 22.06.2021

Moje ulubione kordonki, piękne kolory, świetna jakość. No i oczywiście ekspresowa dostawa, niekiedy poniżej 24 godzin :) Nie pierwszy i na pewno nie ostatni zakup :) Polecam i pozdrawiam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 22.06.2021

Mega ekspresowa przesyłka. Wszystko ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 21.06.2021

Jak zwykle expresowa wysyłka.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stena 21.06.2021

ekspresowa realizacja zamówienia. Kordonki są super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Henia 21.06.2021

Fachowa pomoc, realizacja zamówienia ekspresowa ,kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 20.06.2021

realizacja zamówienia ekspresowa kordonek super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 19.06.2021

Realizacja zamówienia bardzo szybka. Kordonki świetne.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janina 15.06.2021

Zamówienie szybkie jestem zadowolona z szybkiej
wysyłki tylko szkoda ze nie maja wszystkich kolorów jakie by się chciało zamówic ale polecam szyki wysyłka dwa dni i u ciebie Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 14.06.2021

Sklep z bardzo dobrym wyposażeniem dla pasjonatów szydelkowania i nie tylko, zamówienie zrealizowane szybko, towar zgodny z zamówieniem, szczerze polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 14.06.2021

Błyskawiczna dostawa , super kontakt, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

anna 14.06.2021

Polecam . Zgodność, jakość i czas realizacji zamówienia Na 6-kę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 12.06.2021

Wszystko super, pełen profesjonalizm, wszystkim polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 12.06.2021

Jestem zadowolona z jakości nici i szybkiej dostawy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jolanta 12.06.2021

super szybka dostawa. wszystko Ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wioleta 12.06.2021

Jestem bardzo zadowolona z kordonków , dostawa super szybka .Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 07.06.2021

Jestem bardzo zadowolona ze sznurka. Podczas pracy sznurek się nie rozciąga, jest stabilny i mimo że wygląda jak skawalony to podczas pracy się nie placze i nie pyli

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 07.06.2021

Super sxybka dostawa. Produkty jak obiecano. Porządnie zapakowane.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 07.06.2021

Zamawiam kordonki już bardzo długo. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi i bardzo szybkiej realizacji zamówienia .
Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 07.06.2021

Szybko, profesjonalnie. Moje ulubione kordonki ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 06.06.2021

Kordonki takie jak oczekiwałam, kurier szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria Sikora 06.06.2021

Już nie pierwszy mój zakup-kazdy świetnie i szybko zrealizowany.Dziękuję.
Maria Grazyna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 05.06.2021

Sklep na medal. Brawo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 04.06.2021

Bardzo szybka przesyłka Sznurek Bardzo dobrej jakości polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

anna 01.06.2021

Bardzo polecam ,wszystko zgodne z zamówieniem i bardzo szybko.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 01.06.2021

super sklep. Towar w niecałe 24 godziny .
Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta N 01.06.2021

Przesyłka bardzo szybka, a kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 31.05.2021

Bardzo polecam!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 31.05.2021

Polecam,szybka wysylka polecam sprzedawce

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 31.05.2021

Uwielbiam kordonki z tego sklepu, są cudowne, mięciutkie, robótki wyglądają wspaniale! POLECAM!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 31.05.2021

Świetna i szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 31.05.2021

Szybka realizacja zamówienia. Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ElaZ 31.05.2021

Bardzo przyjemna w pracy nić. Polecam zakup.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 30.05.2021

Towar dostarczony bardzo szybko. Niteczki zgodne z opisem. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jadziar58@wp.pl 30.05.2021

Przesyłka doręczona bardzo szybko jestem zadowolona z zakupu dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

owengag 30.05.2021

cialis online purchase

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wieslawa Kowalska 29.05.2021

Jestem zadowolona z zakupu,myślę ze skorzystam jeszcze. Dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wieslawa Kowalska 29.05.2021

Jestem zadowolona z zakupu,myślę ze skorzystam jeszcze. Dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria D 29.05.2021

Przesyłka dotarła szybko ..
Produkty dobrej jakości.
Ceny trochę wygórowane za małe nawoje.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Rennee 29.05.2021

Przesyłka szybciutko i bezproblemowo. Jakość kordonka bardzo dobra.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia Staniczek 29.05.2021

Dobry produkt .Szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirosława Kwiatkowska 27.05.2021

Bardzo ekspresowa dostawa i już mogę poddać się mojej pasji szydełkowania Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Juda Joanna 26.05.2021

Super jak zawsze

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Fijon 26.05.2021

wszystko w porządku, jak zwykle szybka dostaw :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 26.05.2021

Kordonki jak zwykle SUPER!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 25.05.2021

HEJ - zamówienie zrealizowane bardzo szybko i dokładnie to co chciałam. Obsługa bardzo miła. Polecam sklep i kordonki. Super się robi na szydełku i kolorystyka jest duża.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 25.05.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia,dobra jakość produktów.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 24.05.2021

Bardzo szybka realizacja i wysyłka, świetna jakość jednak baaardzo długi czas oczekiwania aż sznurki do makram pojawią się na stronie w interesujących mnie kolorach.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 24.05.2021

Polecam 100 %

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 24.05.2021

Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka, wspaniałe próbki. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krynia 24.05.2021

Super szybka wysyłka i kordonki dobrej jakosci polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 23.05.2021

Szybka realizacja zamówienia;-) kordonki o mocno soczystych kolorach - tego szukałam . Gorąco polecam????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 23.05.2021

Polecam bardzo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marysia 23.05.2021

Super szybka realizacja zamówienia. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kamilla 23.05.2021

Polecam. Zamówienie zrealizowane ekspresowo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ZOFIA 23.05.2021

Rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 22.05.2021

Super szybka wysyłka :) Wysoka jakość produktu. Polecam wszystkim!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 22.05.2021

Bardzo dobra jakość nitki. Realizacja zamówienia rzetelna. Polecam wszystkim szydełkującym.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 22.05.2021

Bardzo polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wilk50 20.05.2021

Towar wysokiej jakości - szybka dostawa - bardzo dobry kontakt.Polecam wszystkim.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosza 19.05.2021

Polecam. Zawsze szybko i sprawnie. Kupuje od dwóch lat i jestem mega zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirosława Kwiatkowska 18.05.2021

Polecam sklep bardzo ekspresowa dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

IWONA 18.05.2021

Polecam, wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiga 17.05.2021

Szybka realizacja zamówienia, Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 17.05.2021

Jakość produktu dobra, dostawa szybka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bodzenek 17.05.2021

Polecam, wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

grazia416@wp.pl 16.05.2021

ja jestem klientka od 2014 i jestem zadowolona z towaru i jej szybkości dostawy -DZIEKUJE

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.05.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewelina 14.05.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotrek652 13.05.2021

???? Polecam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

NG 12.05.2021

polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Malgorzata Smyk 12.05.2021

To jest to co lubię,kordonek rewelacja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia P. 12.05.2021

Profesjonalnie. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota M. 12.05.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Sznurek nowosolski - doskonale robi się z niego podkładki. Piękne kolory zgodne ze zdjęciami.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna G. 12.05.2021

Kordonki są wspaniałe .Obsługa idealna. Szybko,sprawnie.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena K. 11.05.2021

Jak zawsze profesjonalnie. Polecam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

beata41965@tlen.pl 10.05.2021

polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

M. PIETRZAK 10.05.2021

POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MK 09.05.2021

Super obsługa. Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janina 09.05.2021

Serdecznie dziękuję za super dostawę oraz za prezent w postaci próbek kordonka . Jak zawsze wszystko na medal. Uwielbiam robić u WAS zakupy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kupujący 09.05.2021

Kordonki świetnej jakości.Niesamowicie szybka wysyłka.Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irek 09.05.2021

Super szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Frelype 07.05.2021

buy cialis online in usa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 06.05.2021

Kordonek super szybką dostawą sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 06.05.2021

Szybka dostawa, super kontakt,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

KrystynaTaciak 05.05.2021

Dziekuje za blyskawiczne zrealizowanie mojego zamowienia , zreszta jak zwykle.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 05.05.2021

Bardzo szybka dostawa, towar zawsze zgodny z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elz 05.05.2021

dostawa błyskawiczna. Zamawiam sznurki do makramy regularnie. Najlepsza oferta na rynku

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 05.05.2021

Kordonki zgodne z zamówieniem, szybka dostawa, Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

???????????? 05.05.2021

Super obsługa , terminowość i jakość ????????????
Polecam ☺️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

grazyna 05.05.2021

bardzo szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stefanska Ewa 05.05.2021

szybka realizacja zamówienia nici godne polecenia kolory zgodne z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Asia 05.05.2021

Szybka realizacja. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EWA 05.05.2021

Szybka realizacja zgodna z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 03.05.2021

Sprawnie jak zwykle. Polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 03.05.2021

Szybko i sprawnie, nicie zgodne z opisem, piękne intensywne kolory.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alina 03.05.2021

Szybka i sprawna obsługa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 02.05.2021

Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 02.05.2021

Sprawnie,szybko.POLECAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirka 01.05.2021

Kolejna bardzo perfekcyjna dostawa. Polecam serdecznie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irek 01.05.2021

Zamawialem juz kilka razy wszystko sprawnie i solidnie , polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra Pasiewicz Stawicka 01.05.2021

bardzo dobra jakość

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dana 01.05.2021

Wszystko super, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirela 01.05.2021

Pierwszy raz tam zamawiałam i było super szybko sprawnie i korzonki duper

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 30.04.2021

Zamówiłam sznurek 5 mm naturalny w celu oplecenia kosza na taras. Jakość sznurka bardzo dobra, kolor ładny. Jestem bardzo zadowolona. Mega plus za szybką dostawę;)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

grasob 29.04.2021

Sprawnie,szybko, solidnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 28.04.2021

Wszystko, szybko i bezproblemowo . Takie zakupy to sama przyjemność

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 28.04.2021

Takie zamówienia to ja lubię

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 27.04.2021

Szybka dostawa i profesjonalna obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 27.04.2021

Kolejny raz jestem mega zadowolona z zakupu i obsługi

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła 26.04.2021

Zamówienie zrealizowano szybko ,jestem zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 26.04.2021

Pierwsze moje zamówienie, rozczarowałam się kolorem malinowym. Jakość nici dobra. Mam wiarę w to, że skoro tylu kupujących jest zadowolonych, to ja również docenię jakość.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 26.04.2021

Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 25.04.2021

Produkty wysokiej jakości. Szybka dostawa. Polecam zakupy !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta Konopko 25.04.2021

Dziękuję cza szybką realizację zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

valerastar5817690 25.04.2021

Привет https://apple.com

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

valerastar7551768 24.04.2021

Привет https://apple.com

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 24.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 24.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 24.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jagoda 24.04.2021

Polecam. Szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dagmara 24.04.2021

Od kilku lat pracuję na nowosolkach i nie wyobrażam sobie innego kordonka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 24.04.2021

Kordonki jak zwykle w najlepszej jakości, szybka przesyłka i pełen profesjonalizm.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 23.04.2021

Super szybka wysyłka. Zamawiałam pierwszy raz i jestem mile zaskoczona kordonkiem. Pracuje się nim bardzo dobrze, nie skręca się, ma ładny odcień. Wygląda też na wydajny, sprawdzę po zrobieniu obrusika. Pozdrawiam i serdecznie polecam sklep i kordonki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 23.04.2021

Super szybka wysyłka. Zamawiałam pierwszy raz i jestem mile zaskoczona kordonkiem. Pracuje się nim bardzo dobrze, nie skręca się, ma ładny odcień. Wygląda też na wydajny, sprawdzę po zrobieniu obrusika. Pozdrawiam i serdecznie polecam sklep i kordonki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 21.04.2021

Polecam - jak zawsze szybka obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Kozera 20.04.2021

Jak zawsze super obsługa i szybka dostawa.Polecam ten sklep,nie kupuję w innych.????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

kasia 20.04.2021

kordonki super, polecam. szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 20.04.2021

Kordonki są rewelacyjne w pracy , cena dostępna, , będę nadal kupowała nici na następne projekty,szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Eliza 19.04.2021

Super produkt, kolory na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elzbieta 19.04.2021

Elzbieta Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 19.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 19.04.2021

Produkt zgodny z opisem szybka dostawa polecam i dziękuję za szybką realizację zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna WolmanSzybka,fachowa obsluga, 19.04.2021

Szybko jak blyskawica i uprzejmie,nie ma chyba lepszego miejsca do zamamwiania nitek,dziekuje i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra 19.04.2021

Szybka realizacja i wysoka jakość produktu, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 19.04.2021

Produkt bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta Czulak 19.04.2021

produkt bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 19.04.2021

Kordonki jak zawsze super, bardzo szybka realizacja. Pozdrawiam całą załogę :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Eliczka 18.04.2021

Kordonki są rewelacyjne w robocie, zakupione miesiąc temu i sprawdzone, obsługa sklepu idealna. Dziękuję bardzo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Pionke 18.04.2021

Dostawa szybka, bardzo porządnie zapakowane, cena dostępna, właśnie robię dużą serwetę na szydełku z kordonku nr 4, szydełkuje mi się bardzo dobrze, nitka nie skręca się. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Polochacz 17.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zbyszek gda 17.04.2021

kordonki dostalem szybko i porzadnie zapakowane

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 17.04.2021

Jestem zadowolona, polecam w 100 %

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 16.04.2021

Polecam w 100%

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Da ni 15.04.2021

Bardzo szybka realizacja i bieżąca informacja o zamówieniu. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam sklep i produkty.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aniela Gwozdz 15.04.2021

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 14.04.2021

Jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100%, pozdrawiam cała załoge ????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 14.04.2021

Kordonki super, jestem zadowolona, dostawa szybka. Pozdrawiam całą załoge, życzę zdrowia. ????????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

elzbieta belda 14.04.2021

Bardzo szybka dostawa kordonek jak zawsze bez zastrzeżeń polecam .Dziękuje pani Kasi za błyskawiczne spakowanie mojej paczuszki pozdrawiam cały zespół Kordonki Nowosolskie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 14.04.2021

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 14.04.2021

Produkt zgodny z zamówieniem.Szybka dostawa.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 14.04.2021

Zamówienie zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 13.04.2021

Dobra informacja o realizacji zamówienia , szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia z Gliwic 13.04.2021

Bardzo ciekawa kolorystyka kolorów. Szybka obsługa i dostawa, jakość nici wspaniała., Polecam,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 13.04.2021

Wszystko super, szybka obsługa. jakość kordonka super:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wasilenko 13.04.2021

Jestem zachwycona jakością kordonkow , ich kolorystyką oraz przemiła obsługą sklepu. Polecam wszystkim ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 12.04.2021

Jestem bardzo zadowolona, szybka obsługa!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 12.04.2021

Jestem mega zadowolona, bo kordonek jest rewelacyjny, bardzo dobrze się na nim pracuje, przyjemny w dotyku. POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 12.04.2021

Sprawnie, super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Szulc 12.04.2021

Dziekuje za szybka dostawe .Nici super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kornelia 12.04.2021

Dostawa bardzo szybka do mnie dotarła na drugi dzień , jakość nici super jestem bardzo zadowolona nadal będę u was zamawiała na moje nowe prace

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 12.04.2021

Błyskawiczna dostawa pomimo okresu świątecznego. Kolor nieco żywszy, niż by to wynikało ze zdjęcia, ale nadal granatowy. Jest ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 11.04.2021

Szybka wysyłka,jakość znakomita, będę nadal kupowała nici na następne projekty????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 11.04.2021

Nie było to pierwsze ani tym bardziej ostatnie zamówienie. Kordonki są super, Jakość niezmienna od lat. Wysyłka ekspresowa, każdy kordonek zapakowany w osobny woreczek. POLECAM!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Dunst 09.04.2021

Bardzo sprawna obsługa, informacja udzielana telefonicznie bardzo pomocna - dziękuję. Sznurek i kordonki jak zwykle dobrej jakości. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabela 09.04.2021

Szybka dostawa , kordonki super bardzo dobra jakość kolor dokładnie taki jak przedstawia zdjęcie .Polecam ja osobiście jeszcze nie raz zrobię zakup

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 09.04.2021

sznurek super, dostawa na czas, jestem zachwycona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 09.04.2021

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Doskonałe nici, dostawa szybka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 08.04.2021

towar dotarł b. szybko. Bardzo ładne nici

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 05.04.2021

Ponownie zamówiony towar otrzymałam w expresowym tempie. Wszystko zgodnie z zamówieniem a nawet więcej.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 05.04.2021

szybka dostawa zgodna z zamowieniem kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 05.04.2021

Świetnie się na nim pracuje .Szyba dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz 05.04.2021

Dostawa w 24 godziny. Doskonały materiał

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra Banaś 04.04.2021

Ekspresowa dostawa, kordonki super jak zawsze. I te kolory...
Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewelina 03.04.2021

Kordonki bawełniane najwyższej jakości, bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam! :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 03.04.2021

Nici super. Wszystko sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lila 03.04.2021

bardzo pozytywna opinia zarówno obsługa jak i realizacja zamówienia .Produkty najwyższej jakości gatunkowo i cenowo .jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 02.04.2021

Polecam w 100 procentach. Sznurki bardzo dobra jakość, błyskawiczna wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Frelype 02.04.2021

https://vskamagrav.com/ - cheap kamagra jelly india 219

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Kalman 01.04.2021

Szybka dostawa miła obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Artur 30.03.2021

Polecam serdecznie. Miła obsługa, szybka realizacja, żona zadowolona z produktu. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucyna 30.03.2021

Miła obsługa i szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 30.03.2021

Wszystko szybko, sprawnie , kordonki piękne dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Angelika 30.03.2021

Wszystko na piateczke. Super kontakt , szybka wysylka no i towar mmmm tylko brac sie do pracy. W pelni polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 30.03.2021

Szybka dostawa i miła obsługa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 30.03.2021

Bardzo szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodnie z zamówieniem.. Już myślę nad kolejnym zamówieniem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 29.03.2021

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
Towar zgodny z opisem. Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agatka 29.03.2021

Pełen profesjonalizm przy realizacji zamówienia - mocne 5 gwiazdek

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wanda 29.03.2021

Bardzo szybko i sprawnie, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 29.03.2021

Ponad tydzień temu dostalam info że przesyłka wysłana. Nadal nie mam nic

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta 29.03.2021

Bardzo szybko i sprawnie doręczona przesyłka, towar idealny.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 28.03.2021

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, towar godny polecenia zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 28.03.2021

Jestem baaardzo zadowolona z obsługi sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgosia 28.03.2021

Bardzo profesjonalna obsługa , szybka dostawa Polecam gorąco

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

sabina 28.03.2021

Kordonki nowosolskie 12 idealne na podkładki. uwielbiam nimi robić.dostawa ekspresowa i towar zgodny z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zadowolona Sylwia 28.03.2021

Bardzo szybka realizacja. W piątek zamówione w poniedziałek przed południem już u mnie ,a wspomnie że mieszkam w Niemczech.
Jestem mega zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 27.03.2021

Pracuję tylko na nowosolskich zaczynałam na 10 i 20. Ale teraz, 3 i 4 bardzo dobre nici polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 26.03.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa KJozera 26.03.2021

Polecam sklep Bardzo miła i fachowa obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 25.03.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 25.03.2021

Ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 24.03.2021

Wszystko super. Nici ekstra bardzo szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 24.03.2021

Kordonek bawełniany 10 sprawdził się idealnie do zrobienia obrusu. Kolor Cappuccino okazał się być dokładnie takim, na jakim mi zależało. Ekspresowa wysyłka i dostawa już następnego dnia. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 23.03.2021

Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aniela 22.03.2021

Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła 22.03.2021

Szybko i sprawnie,nici dobre jakościowo,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 22.03.2021

Warto tu robić zakupy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 22.03.2021

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 22.03.2021

Najepszy kordonek . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 21.03.2021

Świetne kordonki, szybka realizacja zamówienia, polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EDYTA 21.03.2021

SZYBKA DOSTAWA...NICI GATUNKOWO REWELACJA ...POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina 21.03.2021

Podpisuję. się pod opiniami super kordonki ,super dostawa I wogole wszystkiego super ,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 21.03.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia,bardzo pomocna obsługa telefoniczna ,100 razy TAK

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 21.03.2021

Polecam, wszystko super!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kama 21.03.2021

Koronki super! Polecam gorąco!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klimek 21.03.2021

Polecam, szybka obsługa i kordonek super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 20.03.2021

Polecam,kordonki super,dostawa błyskawiczna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 20.03.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa Basamania 17.03.2021

profesjonalna obsługa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mościbrocka Eugenia 17.03.2021

Kordonki bardzo fajne. Szybko się nimi robi. Dostawa błyskawiczna.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 16.03.2021

Kordonki super, bardzo szybka dostawa, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 16.03.2021

Szybka wysyłka, kordonka bardzo dobrej jakości , jeśli chodzi o sznurki brakuje tylko większej gamy kolorystycznej. Jakość perfekcyjna. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucy 16.03.2021

Zakupione kordonki zgodne z opisem, ładne kolory. Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.03.2021

Kordonki bardzo dobrej jakości ! Ekspresowa dostawa:) Tylko szydełkować cudeńka!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 16.03.2021

Dziękuję za szybką dostawę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji