Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Janina 15.06.2021

Zamówienie szybkie jestem zadowolona z szybkiej
wysyłki tylko szkoda ze nie maja wszystkich kolorów jakie by się chciało zamówic ale polecam szyki wysyłka dwa dni i u ciebie Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 14.06.2021

Sklep z bardzo dobrym wyposażeniem dla pasjonatów szydelkowania i nie tylko, zamówienie zrealizowane szybko, towar zgodny z zamówieniem, szczerze polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 14.06.2021

Błyskawiczna dostawa , super kontakt, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

anna 14.06.2021

Polecam . Zgodność, jakość i czas realizacji zamówienia Na 6-kę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 12.06.2021

Wszystko super, pełen profesjonalizm, wszystkim polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 12.06.2021

Jestem zadowolona z jakości nici i szybkiej dostawy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jolanta 12.06.2021

super szybka dostawa. wszystko Ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wioleta 12.06.2021

Jestem bardzo zadowolona z kordonków , dostawa super szybka .Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 07.06.2021

Jestem bardzo zadowolona ze sznurka. Podczas pracy sznurek się nie rozciąga, jest stabilny i mimo że wygląda jak skawalony to podczas pracy się nie placze i nie pyli

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 07.06.2021

Super sxybka dostawa. Produkty jak obiecano. Porządnie zapakowane.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 07.06.2021

Zamawiam kordonki już bardzo długo. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi i bardzo szybkiej realizacji zamówienia .
Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 07.06.2021

Szybko, profesjonalnie. Moje ulubione kordonki ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 06.06.2021

Kordonki takie jak oczekiwałam, kurier szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria Sikora 06.06.2021

Już nie pierwszy mój zakup-kazdy świetnie i szybko zrealizowany.Dziękuję.
Maria Grazyna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 05.06.2021

Sklep na medal. Brawo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 04.06.2021

Bardzo szybka przesyłka Sznurek Bardzo dobrej jakości polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

anna 01.06.2021

Bardzo polecam ,wszystko zgodne z zamówieniem i bardzo szybko.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 01.06.2021

super sklep. Towar w niecałe 24 godziny .
Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta N 01.06.2021

Przesyłka bardzo szybka, a kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 31.05.2021

Bardzo polecam!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 31.05.2021

Polecam,szybka wysylka polecam sprzedawce

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 31.05.2021

Uwielbiam kordonki z tego sklepu, są cudowne, mięciutkie, robótki wyglądają wspaniale! POLECAM!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 31.05.2021

Świetna i szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

halina 31.05.2021

Szybka realizacja zamówienia. Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ElaZ 31.05.2021

Bardzo przyjemna w pracy nić. Polecam zakup.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 30.05.2021

Towar dostarczony bardzo szybko. Niteczki zgodne z opisem. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jadziar58@wp.pl 30.05.2021

Przesyłka doręczona bardzo szybko jestem zadowolona z zakupu dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

owengag 30.05.2021

cialis online purchase

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wieslawa Kowalska 29.05.2021

Jestem zadowolona z zakupu,myślę ze skorzystam jeszcze. Dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wieslawa Kowalska 29.05.2021

Jestem zadowolona z zakupu,myślę ze skorzystam jeszcze. Dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria D 29.05.2021

Przesyłka dotarła szybko ..
Produkty dobrej jakości.
Ceny trochę wygórowane za małe nawoje.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Rennee 29.05.2021

Przesyłka szybciutko i bezproblemowo. Jakość kordonka bardzo dobra.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia Staniczek 29.05.2021

Dobry produkt .Szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirosława Kwiatkowska 27.05.2021

Bardzo ekspresowa dostawa i już mogę poddać się mojej pasji szydełkowania Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Juda Joanna 26.05.2021

Super jak zawsze

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Fijon 26.05.2021

wszystko w porządku, jak zwykle szybka dostaw :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 26.05.2021

Kordonki jak zwykle SUPER!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 25.05.2021

HEJ - zamówienie zrealizowane bardzo szybko i dokładnie to co chciałam. Obsługa bardzo miła. Polecam sklep i kordonki. Super się robi na szydełku i kolorystyka jest duża.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 25.05.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia,dobra jakość produktów.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 24.05.2021

Bardzo szybka realizacja i wysyłka, świetna jakość jednak baaardzo długi czas oczekiwania aż sznurki do makram pojawią się na stronie w interesujących mnie kolorach.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 24.05.2021

Polecam 100 %

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 24.05.2021

Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka, wspaniałe próbki. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krynia 24.05.2021

Super szybka wysyłka i kordonki dobrej jakosci polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 23.05.2021

Szybka realizacja zamówienia;-) kordonki o mocno soczystych kolorach - tego szukałam . Gorąco polecam????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 23.05.2021

Polecam bardzo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marysia 23.05.2021

Super szybka realizacja zamówienia. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kamilla 23.05.2021

Polecam. Zamówienie zrealizowane ekspresowo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ZOFIA 23.05.2021

Rewelacyjnie szybka realizacja zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 22.05.2021

Super szybka wysyłka :) Wysoka jakość produktu. Polecam wszystkim!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 22.05.2021

Bardzo dobra jakość nitki. Realizacja zamówienia rzetelna. Polecam wszystkim szydełkującym.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 22.05.2021

Bardzo polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wilk50 20.05.2021

Towar wysokiej jakości - szybka dostawa - bardzo dobry kontakt.Polecam wszystkim.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosza 19.05.2021

Polecam. Zawsze szybko i sprawnie. Kupuje od dwóch lat i jestem mega zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirosława Kwiatkowska 18.05.2021

Polecam sklep bardzo ekspresowa dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

IWONA 18.05.2021

Polecam, wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiga 17.05.2021

Szybka realizacja zamówienia, Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 17.05.2021

Słabo z dostępnością wybranych kolorów sznurków "od ręki"

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 17.05.2021

Jakość produktu dobra, dostawa szybka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bodzenek 17.05.2021

Polecam, wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

grazia416@wp.pl 16.05.2021

ja jestem klientka od 2014 i jestem zadowolona z towaru i jej szybkości dostawy -DZIEKUJE

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.05.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewelina 14.05.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotrek652 13.05.2021

???? Polecam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

NG 12.05.2021

polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Malgorzata Smyk 12.05.2021

To jest to co lubię,kordonek rewelacja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia P. 12.05.2021

Profesjonalnie. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota M. 12.05.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Sznurek nowosolski - doskonale robi się z niego podkładki. Piękne kolory zgodne ze zdjęciami.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna G. 12.05.2021

Kordonki są wspaniałe .Obsługa idealna. Szybko,sprawnie.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena K. 11.05.2021

Jak zawsze profesjonalnie. Polecam ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

beata41965@tlen.pl 10.05.2021

polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

M. PIETRZAK 10.05.2021

POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MK 09.05.2021

Super obsługa. Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janina 09.05.2021

Serdecznie dziękuję za super dostawę oraz za prezent w postaci próbek kordonka . Jak zawsze wszystko na medal. Uwielbiam robić u WAS zakupy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kupujący 09.05.2021

Kordonki świetnej jakości.Niesamowicie szybka wysyłka.Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irek 09.05.2021

Super szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Frelype 07.05.2021

buy cialis online in usa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 06.05.2021

Kordonek super szybką dostawą sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 06.05.2021

Szybka dostawa, super kontakt,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

KrystynaTaciak 05.05.2021

Dziekuje za blyskawiczne zrealizowanie mojego zamowienia , zreszta jak zwykle.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 05.05.2021

Bardzo szybka dostawa, towar zawsze zgodny z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elz 05.05.2021

dostawa błyskawiczna. Zamawiam sznurki do makramy regularnie. Najlepsza oferta na rynku

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 05.05.2021

Kordonki zgodne z zamówieniem, szybka dostawa, Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

???????????? 05.05.2021

Super obsługa , terminowość i jakość ????????????
Polecam ☺️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

grazyna 05.05.2021

bardzo szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stefanska Ewa 05.05.2021

szybka realizacja zamówienia nici godne polecenia kolory zgodne z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Asia 05.05.2021

Szybka realizacja. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EWA 05.05.2021

Szybka realizacja zgodna z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 03.05.2021

Sprawnie jak zwykle. Polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 03.05.2021

Szybko i sprawnie, nicie zgodne z opisem, piękne intensywne kolory.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alina 03.05.2021

Szybka i sprawna obsługa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 02.05.2021

Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 02.05.2021

Sprawnie,szybko.POLECAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirka 01.05.2021

Kolejna bardzo perfekcyjna dostawa. Polecam serdecznie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irek 01.05.2021

Zamawialem juz kilka razy wszystko sprawnie i solidnie , polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra Pasiewicz Stawicka 01.05.2021

bardzo dobra jakość

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dana 01.05.2021

Wszystko super, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirela 01.05.2021

Pierwszy raz tam zamawiałam i było super szybko sprawnie i korzonki duper

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 30.04.2021

Zamówiłam sznurek 5 mm naturalny w celu oplecenia kosza na taras. Jakość sznurka bardzo dobra, kolor ładny. Jestem bardzo zadowolona. Mega plus za szybką dostawę;)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

grasob 29.04.2021

Sprawnie,szybko, solidnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 28.04.2021

Wszystko, szybko i bezproblemowo . Takie zakupy to sama przyjemność

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 28.04.2021

Takie zamówienia to ja lubię

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 27.04.2021

Szybka dostawa i profesjonalna obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 27.04.2021

Kolejny raz jestem mega zadowolona z zakupu i obsługi

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła 26.04.2021

Zamówienie zrealizowano szybko ,jestem zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 26.04.2021

Pierwsze moje zamówienie, rozczarowałam się kolorem malinowym. Jakość nici dobra. Mam wiarę w to, że skoro tylu kupujących jest zadowolonych, to ja również docenię jakość.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 26.04.2021

Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 25.04.2021

Produkty wysokiej jakości. Szybka dostawa. Polecam zakupy !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta Konopko 25.04.2021

Dziękuję cza szybką realizację zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

valerastar5817690 25.04.2021

Привет https://apple.com

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

valerastar7551768 24.04.2021

Привет https://apple.com

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 24.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 24.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 24.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jagoda 24.04.2021

Polecam. Szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dagmara 24.04.2021

Od kilku lat pracuję na nowosolkach i nie wyobrażam sobie innego kordonka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 24.04.2021

Kordonki jak zwykle w najlepszej jakości, szybka przesyłka i pełen profesjonalizm.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 23.04.2021

Super szybka wysyłka. Zamawiałam pierwszy raz i jestem mile zaskoczona kordonkiem. Pracuje się nim bardzo dobrze, nie skręca się, ma ładny odcień. Wygląda też na wydajny, sprawdzę po zrobieniu obrusika. Pozdrawiam i serdecznie polecam sklep i kordonki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 23.04.2021

Super szybka wysyłka. Zamawiałam pierwszy raz i jestem mile zaskoczona kordonkiem. Pracuje się nim bardzo dobrze, nie skręca się, ma ładny odcień. Wygląda też na wydajny, sprawdzę po zrobieniu obrusika. Pozdrawiam i serdecznie polecam sklep i kordonki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 21.04.2021

Polecam - jak zawsze szybka obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Kozera 20.04.2021

Jak zawsze super obsługa i szybka dostawa.Polecam ten sklep,nie kupuję w innych.????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

kasia 20.04.2021

kordonki super, polecam. szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 20.04.2021

Kordonki są rewelacyjne w pracy , cena dostępna, , będę nadal kupowała nici na następne projekty,szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Eliza 19.04.2021

Super produkt, kolory na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elzbieta 19.04.2021

Elzbieta Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 19.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 19.04.2021

Produkt zgodny z opisem szybka dostawa polecam i dziękuję za szybką realizację zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna WolmanSzybka,fachowa obsluga, 19.04.2021

Szybko jak blyskawica i uprzejmie,nie ma chyba lepszego miejsca do zamamwiania nitek,dziekuje i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra 19.04.2021

Szybka realizacja i wysoka jakość produktu, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 19.04.2021

Produkt bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta Czulak 19.04.2021

produkt bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 19.04.2021

Kordonki jak zawsze super, bardzo szybka realizacja. Pozdrawiam całą załogę :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Eliczka 18.04.2021

Kordonki są rewelacyjne w robocie, zakupione miesiąc temu i sprawdzone, obsługa sklepu idealna. Dziękuję bardzo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Pionke 18.04.2021

Dostawa szybka, bardzo porządnie zapakowane, cena dostępna, właśnie robię dużą serwetę na szydełku z kordonku nr 4, szydełkuje mi się bardzo dobrze, nitka nie skręca się. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Polochacz 17.04.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zbyszek gda 17.04.2021

kordonki dostalem szybko i porzadnie zapakowane

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 17.04.2021

Jestem zadowolona, polecam w 100 %

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 16.04.2021

Polecam w 100%

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Da ni 15.04.2021

Bardzo szybka realizacja i bieżąca informacja o zamówieniu. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam sklep i produkty.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aniela Gwozdz 15.04.2021

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 14.04.2021

Jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100%, pozdrawiam cała załoge ????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lidia 14.04.2021

Kordonki super, jestem zadowolona, dostawa szybka. Pozdrawiam całą załoge, życzę zdrowia. ????????????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

elzbieta belda 14.04.2021

Bardzo szybka dostawa kordonek jak zawsze bez zastrzeżeń polecam .Dziękuje pani Kasi za błyskawiczne spakowanie mojej paczuszki pozdrawiam cały zespół Kordonki Nowosolskie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 14.04.2021

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia 14.04.2021

Produkt zgodny z zamówieniem.Szybka dostawa.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 14.04.2021

Zamówienie zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 13.04.2021

Dobra informacja o realizacji zamówienia , szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia z Gliwic 13.04.2021

Bardzo ciekawa kolorystyka kolorów. Szybka obsługa i dostawa, jakość nici wspaniała., Polecam,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 13.04.2021

Wszystko super, szybka obsługa. jakość kordonka super:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wasilenko 13.04.2021

Jestem zachwycona jakością kordonkow , ich kolorystyką oraz przemiła obsługą sklepu. Polecam wszystkim ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 12.04.2021

Jestem bardzo zadowolona, szybka obsługa!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Justyna 12.04.2021

Jestem mega zadowolona, bo kordonek jest rewelacyjny, bardzo dobrze się na nim pracuje, przyjemny w dotyku. POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 12.04.2021

Sprawnie, super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Szulc 12.04.2021

Dziekuje za szybka dostawe .Nici super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kornelia 12.04.2021

Dostawa bardzo szybka do mnie dotarła na drugi dzień , jakość nici super jestem bardzo zadowolona nadal będę u was zamawiała na moje nowe prace

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 12.04.2021

Błyskawiczna dostawa pomimo okresu świątecznego. Kolor nieco żywszy, niż by to wynikało ze zdjęcia, ale nadal granatowy. Jest ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 11.04.2021

Szybka wysyłka,jakość znakomita, będę nadal kupowała nici na następne projekty????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 11.04.2021

Nie było to pierwsze ani tym bardziej ostatnie zamówienie. Kordonki są super, Jakość niezmienna od lat. Wysyłka ekspresowa, każdy kordonek zapakowany w osobny woreczek. POLECAM!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 10.04.2021

Kordonek metalizowany zamówiony w jednej przesyłce niestety już przy robieniu wydawał się różnej jakości. Po upraniu już zrobionego obrusa zdecydowanie zmienił kolor i do tego w dwóch odcieniach. Obrus zrobiony metoda drobnych kwadratów aktualnie jest cały w plamach. nadaje się tylko do wyrzucenia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Dunst 09.04.2021

Bardzo sprawna obsługa, informacja udzielana telefonicznie bardzo pomocna - dziękuję. Sznurek i kordonki jak zwykle dobrej jakości. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabela 09.04.2021

Szybka dostawa , kordonki super bardzo dobra jakość kolor dokładnie taki jak przedstawia zdjęcie .Polecam ja osobiście jeszcze nie raz zrobię zakup

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 09.04.2021

sznurek super, dostawa na czas, jestem zachwycona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 09.04.2021

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Doskonałe nici, dostawa szybka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 08.04.2021

towar dotarł b. szybko. Bardzo ładne nici

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 05.04.2021

Ponownie zamówiony towar otrzymałam w expresowym tempie. Wszystko zgodnie z zamówieniem a nawet więcej.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 05.04.2021

szybka dostawa zgodna z zamowieniem kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 05.04.2021

Świetnie się na nim pracuje .Szyba dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Tomasz 05.04.2021

Dostawa w 24 godziny. Doskonały materiał

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra Banaś 04.04.2021

Ekspresowa dostawa, kordonki super jak zawsze. I te kolory...
Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewelina 03.04.2021

Kordonki bawełniane najwyższej jakości, bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam! :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 03.04.2021

Nici super. Wszystko sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lila 03.04.2021

bardzo pozytywna opinia zarówno obsługa jak i realizacja zamówienia .Produkty najwyższej jakości gatunkowo i cenowo .jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 02.04.2021

Polecam w 100 procentach. Sznurki bardzo dobra jakość, błyskawiczna wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Frelype 02.04.2021

https://vskamagrav.com/ - cheap kamagra jelly india 219

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna Kalman 01.04.2021

Szybka dostawa miła obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Artur 30.03.2021

Polecam serdecznie. Miła obsługa, szybka realizacja, żona zadowolona z produktu. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucyna 30.03.2021

Miła obsługa i szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 30.03.2021

Wszystko szybko, sprawnie , kordonki piękne dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Angelika 30.03.2021

Wszystko na piateczke. Super kontakt , szybka wysylka no i towar mmmm tylko brac sie do pracy. W pelni polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 30.03.2021

Szybka dostawa i miła obsługa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 30.03.2021

Bardzo szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodnie z zamówieniem.. Już myślę nad kolejnym zamówieniem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gosia 29.03.2021

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
Towar zgodny z opisem. Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agatka 29.03.2021

Pełen profesjonalizm przy realizacji zamówienia - mocne 5 gwiazdek

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wanda 29.03.2021

Bardzo szybko i sprawnie, polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 29.03.2021

Ponad tydzień temu dostalam info że przesyłka wysłana. Nadal nie mam nic

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta 29.03.2021

Bardzo szybko i sprawnie doręczona przesyłka, towar idealny.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 28.03.2021

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, towar godny polecenia zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 28.03.2021

Jestem baaardzo zadowolona z obsługi sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgosia 28.03.2021

Bardzo profesjonalna obsługa , szybka dostawa Polecam gorąco

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

sabina 28.03.2021

Kordonki nowosolskie 12 idealne na podkładki. uwielbiam nimi robić.dostawa ekspresowa i towar zgodny z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zadowolona Sylwia 28.03.2021

Bardzo szybka realizacja. W piątek zamówione w poniedziałek przed południem już u mnie ,a wspomnie że mieszkam w Niemczech.
Jestem mega zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 27.03.2021

Pracuję tylko na nowosolskich zaczynałam na 10 i 20. Ale teraz, 3 i 4 bardzo dobre nici polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 26.03.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa KJozera 26.03.2021

Polecam sklep Bardzo miła i fachowa obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 25.03.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 25.03.2021

Ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 24.03.2021

Wszystko super. Nici ekstra bardzo szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 24.03.2021

Kordonek bawełniany 10 sprawdził się idealnie do zrobienia obrusu. Kolor Cappuccino okazał się być dokładnie takim, na jakim mi zależało. Ekspresowa wysyłka i dostawa już następnego dnia. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 23.03.2021

Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aniela 22.03.2021

Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła 22.03.2021

Szybko i sprawnie,nici dobre jakościowo,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 22.03.2021

Warto tu robić zakupy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marzena 22.03.2021

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 22.03.2021

Najepszy kordonek . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 21.03.2021

Świetne kordonki, szybka realizacja zamówienia, polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EDYTA 21.03.2021

SZYBKA DOSTAWA...NICI GATUNKOWO REWELACJA ...POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina 21.03.2021

Podpisuję. się pod opiniami super kordonki ,super dostawa I wogole wszystkiego super ,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 21.03.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia,bardzo pomocna obsługa telefoniczna ,100 razy TAK

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 21.03.2021

Polecam, wszystko super!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kama 21.03.2021

Koronki super! Polecam gorąco!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klimek 21.03.2021

Polecam, szybka obsługa i kordonek super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 20.03.2021

Polecam,kordonki super,dostawa błyskawiczna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 20.03.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa Basamania 17.03.2021

profesjonalna obsługa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mościbrocka Eugenia 17.03.2021

Kordonki bardzo fajne. Szybko się nimi robi. Dostawa błyskawiczna.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 16.03.2021

Kordonki super, bardzo szybka dostawa, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 16.03.2021

Szybka wysyłka, kordonka bardzo dobrej jakości , jeśli chodzi o sznurki brakuje tylko większej gamy kolorystycznej. Jakość perfekcyjna. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucy 16.03.2021

Zakupione kordonki zgodne z opisem, ładne kolory. Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 16.03.2021

Kordonki bardzo dobrej jakości ! Ekspresowa dostawa:) Tylko szydełkować cudeńka!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 16.03.2021

Dziękuję za szybką dostawę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janina 16.03.2021 16.03.2021

Dziękuję,sklep działa szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 16.03.2021

Dziękuję za tak szybką dostawę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 16.03.2021

Wszystko zgpdne z opisem jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zibi 15.03.2021

zamówienie zrealizowane bardzo szybko . Towar zgodny z zamówieniem. Sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 15.03.2021

Wysyłka ekspresowa, kordonek idealny. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aśka 15.03.2021

Rewelacyjne kordonki, takiego cuda w robieniu jeszcze nie miałam. Kontakt ze sprzedawcą super, doradzi na każdym kroku, nawet najbardziej marudnym klientom. Błyskawiczna dostawa, towar dostarczono w niecałe 20 godzin od chwili zamówienia.
Polecam na 10000% . Otworzyłam paczkę i z biegu zaczęłam robić, zgranie idealne.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ZOFIA 15.03.2021

Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie,żeby kordonek był ciut lepiej skręcony byłoby idealnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 15.03.2021

Bardzo sprawna dostawa, pełna i bieżąca informacja o statusie zamówienia. Kordonki prima sort, kolory zgadzają się ze zdjęciami na stronie :) jestem bardzo zadowolona :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jadwiga 15.03.2021

Polecam! Towar zgodny z opisem bardzo szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 14.03.2021

Moje zamówienie dotarło sprawnie,szybko i to co zamówiłam.Uwielbiam pracować kordonkiem nowosolskim- polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 13.03.2021

Paczka dotarła już do mnie jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

girka50@gmail.com 13.03.2021

Przesyłka dotarła jestem zadowolona z zakupu

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 13.03.2021

Produkt naprawdę świętej jakości
Gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina 13.03.2021

Pierwszy raz zamówiłam i na pewno wrócę . Praca z kordonkami to sama przyjemność . I przesyłka , szybko sprawnie , polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wicek 13.03.2021

Polecam! Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Słoninka 12.03.2021

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata z Sandomierza 12.03.2021

Juz kilka razy zamawialam Wasze wyroby. Są super. Nitki są miękie, nie nacinają palców...jestem mega zadowolona. I zamówienia przychodzą bardzo szybko. Będę dalej zamawiać :-)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 11.03.2021

Bardzo dobra jakość produktów i nieoceniona pomoc Pań . Serdecznie dziękuję :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena 10.03.2021

Zamówiłam próbniki kordonków bawełnianych i poliestrowych...od dwóch dni nie mogę się od nich oderwać ????????????. Świetny pakiet startowy! Na szczęście zamowilam 6kę i jest właśnie taka jakiej potrzebuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 10.03.2021

Polecam kordonki. Serweta, którą wykonałam kordonka 6(Bielony) udała się. Bardzo ładnie układa się na stole.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta Smentek 10.03.2021

Polecam ten sklep szybka dostawa super nici

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Halina Suchożebrska 10.03.2021

Jestem szczęśliwa , że tak szybko zostałam obsłużona. Polecam wszystkim znajomym Wasze wyroby. Będę nadal korzystać z Waszych usług. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 09.03.2021

Polecam sznurki tej firmy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 09.03.2021

Szybka obsługa, niteczką cudowna.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Rusin 09.03.2021

Iwona 09.03.2021

Towar super...obsługa przemiła.. realizacja ekspres...tylko zamawiac . Polecam

Towar super...obsługa przemiła.. realizacja ekspres...tylko zamawiać . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 09.03.2021

Towar super...obsługa przemiła.. realizacja ekspres...tylko zamawiac . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 08.03.2021

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PJ 08.03.2021

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście i doradztwo, wysyłka można by rzec... ekspresowa (już w dniu następnym dostarczona), towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PJ 08.03.2021

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście i doradztwo, wysyłka można by rzec... ekspresowa (już w dniu następnym dostarczona), towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

molinda64 07.03.2021

Bardzo szybka przesyłka. Nici super. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ela 07.03.2021

zamówiłam 10 szpulek koronkowe. otrzymałam w ekspresowym tempie. kordonki mają ładne kolory. polecam . będę robić firanke z białych koronkowe a z kolorowych lecę i 8nne dziwadełka. pozdrawiam.ela

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Juda Joanna 07.03.2021

Polecam wielokrotnie korzystałam z zakupu.Polecam wszystko 0K.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

puella 07.03.2021

szybka i sprawna obsługa, towar najlepszej jakości, od dawna stosuję sznurki z Nowej Soli do plecenia makram. polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena Duch 07.03.2021

Nigdy nie mam zastrzeżeń, kordonek i realizacja zamówienia świetna jak zawsze, dziękuję i pozdrawiam cały zespół

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 06.03.2021

Bardzo szybka i miła obsługa, kordonek bardzo dobrej jakości. Nic tylko polecać....z czystym sumieniem ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ALICJA 06.03.2021

Jestem stałą klientką - bardzo zadowoloną ,zrobiłam dziesiątki serwet,serwetek i ozdób . Nici Nowosolskie sa bezkonkuręcyjne ;jakość i cena rewelacja. Wysyłka i dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ALICJA 06.03.2021

Jestem stałą klientką - bardzo zadowoloną ,zrobiłam dziesiątki serwet,serwetek i ozdób . Nici Nowosolskie sa bezkonkuręcyjne ;jakość i cena rewelacja. Wysyłka i dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 06.03.2021

Nici takie,jakich szukałam. Zamierzam zrobić z nich dywanik 3D

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 06.03.2021

Kordonki 12 są rewelacyjne, wychodzą z nich piękne podkładki i serwetki. Jestem bardzo zadowolona, Wypróbuje jeszcze te cieńsze kordonki, na pewno będę zamawiać .Obsługa bardzo sprawna.Polecam????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 04.03.2021

Jestem zachwycona, nici piękne, kolory super.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 03.03.2021

Kordonki -piękne kolory, doskonałe do szydełkowania wszelkich serwet,ozdób świątecznych nie tylko płaskich ale także tych 3D....dostawa-szybko sprawnie bez zarzutów.Polecam zakup.Szkoda że nie mogę wstawić zdjęć moich robótek z tychże nici-naprawdę rewelacyjne i cenowo atrakcyjne w porównaniu z osiedlową pasmanterią .Tak trzymać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Kokot 03.03.2021

Barzdo sprawna i szybka obsługa, napewno wrócę ,polecam innym , zwłaszcza że nici sa fantastyczne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 02.03.2021

Nici super, idealne na serwetki, łapacze snów itp. Sprawna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 02.03.2021

towar zgodny z zamówieniem obsługa super dostawa bardzo sprawna . Kordonki fajne gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MARIA 02.03.2021

Kordonki w bardzo dobrym gatunku .
Dostawa szybka. Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wilk50 01.03.2021

szybka dostawa -- kordonki super - polecam wszystkim

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kazimiera Brachaczek 01.03.2021

Szybka realizacja zamówienia, kordonki super. Jestem zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia Elbląg 01.03.2021

Super kordonek i super sklep. Obsługa ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 01.03.2021

Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiola 01.03.2021

Polecam, szybko ,sprawnie i na temat

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 01.03.2021

jestem bardzo zadowolona z zakupu i jakości towaru

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 28.02.2021

Zgodnie z ofertą. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 28.02.2021

Szybka dostawa obsługa miła kordonki super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 28.02.2021

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogusława 28.02.2021

Super super super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirek 27.02.2021

Druga, błyskawiczna dostawa kordonków. Jakość i kolory super. Podziwiam, jak w sprawnych rękach żony zamieniają się w bajeczne serwetki. Chwilami miałbym ochotę kupić wszystkie kolory,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 27.02.2021

Wspaniała współpraca,doskonała obsługa klienta.
Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 27.02.2021

Produkt zgodny z oczekiwaniem. Szybka dostawa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 26.02.2021

Szybka dostawa. Doskonały produkt. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 25.02.2021

Super obsługa, szybko , sprawnie,profesjonalnie.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

madamczyk2010@gmail.com 25.02.2021

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 25.02.2021

Sznurek bez zarzutu, świetnie się na nim pracuje. Błyskawiczna dostawa. Dziękuję , polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

hannazbudzka@gmail.com 24.02.2021

bardzo szybka wysylka,milo, profesjonalnie,super produkt

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

TERESA 24.02.2021

Wszystko sprawnie , szybka wysyłka. Jestem zadowolona z zakupów :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

aneta 24.02.2021

szybka wysyłka. bez zastrzeżeń.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 23.02.2021

Szybka wysylka,mila obsluga super kordonek .Jestescie SUPER

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 23.02.2021

SUPER towar, bardzo miła obsługa - błyskawiczna wysyłka. Z czystym sumieniem POLECAM !!!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 23.02.2021

Miły kontakt, przesyłkę otrzymałam szybko. Wszystko ok polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia 23.02.2021

Wszystko sprawnie , szybka wysyłka. Jestem mega zadowolona z zakupów :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 23.02.2021

Super towar, super obsługa, super szybka dostawa. Kupuję od lat i nie zawiodłam się. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zuza 22.02.2021

Szybka dostawa, jestem zadowolona z zakupu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka Pruszyńska 22.02.2021

Uwielbiam te kordonki jak i sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 22.02.2021

Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 22.02.2021

Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 22.02.2021

Cała transakcja przebiegła sprawnie, miło i przyjemnie. POLECAM!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

AngeLoveee 22.02.2021

Przesyłka jak zwykle dostarczona w ekspresowym tempie. Polecam z całego serducha ❤️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ania 22.02.2021

ok. polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dana 22.02.2021

Poleca, szybko, sprawnie:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 22.02.2021

Super towar super obsługa super szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 21.02.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zdzich1957 21.02.2021

wszystko ok! POLECAM!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wanda 21.02.2021

Obsługa na wysokim poziomie, błyskawiczna wysyłka. Dziękuję i polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Hanna M 21.02.2021

Wszystko dobrze, bardzo szybka dostawa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 21.02.2021

Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata M. 21.02.2021

Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 20.02.2021

Wszystko tak jak potrzeba????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tomiitomi 20.02.2021

Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 18.02.2021

Otrzymałam wszystko zgodnie z zamówieniem.Solidnie i szybko. Słodki bonusik w pudełku mnie rozczulił :-) Bardzo dziękuję!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Angelika 18.02.2021

Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Super 18.02.2021

Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ela 18.02.2021

Bardzo szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Jestem bardzo
zadowolona i polecam sklep każdemu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 17.02.2021

jestem bardzo zadowolona z nici i szybkiej dostawy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Solidna i bardzo szybka obsługa.wysyłka błyskawiczna.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.02.2021

Polecam solidna i bardzo szybka obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia T. 17.02.2021

szybko , sprawnie, wysoka jakość produktów oraz obsługi, polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 17.02.2021

Obsługa szybka i sprawna. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna Jędrzejewska 17.02.2021

jak zawsze super; dostawa ,kordonek ,nici,polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 16.02.2021

Polecam, bardzo szybka dostawa zamówienia i super kordonki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ula 16.02.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrej jakości Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ula 16.02.2021

Bardzo szybka realizacja zamówienia, z zamówionego towaru jestem bardzo zadowolona. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wanda 16.02.2021

Ekspresowo, zgodnie z zamówienie, bardzo dobra jakość

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basia Gliwice 16.02.2021

Serdecznie polecam !!!!. PRODUKT DOBREJ JAKOŚCI !!! Obsługa ekspresowa .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lilianna 16.02.2021

Bardzo sprawna dostawa - doskonała jakość kordonka. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mirka 16.02.2021

Jestem mega zadowolona.
POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aldona 16.02.2021

Zakupy u tego Sprzedawcy to czysta przyjemność. Super kordonki, obsługa na wysokim poziomie, błyskawiczna wysyłka zamówionego towaru. Dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kasia 16.02.2021

Zakupiony produkt-Kordonek Metalizowany złoty, super produkt, spełnia moje oczekiwania, piekny złoty kolor.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 16.02.2021

Nici jak zawsze cudowne.Inpost niestety wydluzyl czas przesylki ale to nie wina nowosolków tylko leniwych kurierow ktorzy
są bez serca i kazą nam czekac dluzej na nasze cudne niteczki????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danusia 15.02.2021

Wspaniałe robić u Was zakupy ????Działacie z prędkością światła z uśmiechem na ustach.Przemila obsługa .Teraz ja z uśmiechem dziergam z Waszego cudownego kordonka.Tak trzymajcie ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda S 15.02.2021

Towar zgodny z opisem. Jestem mega zadowolona z obsługi i czasu rwalizacji dostawy. Gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Władysława 15.02.2021

Szybko i sprawnie. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 15.02.2021

Szybko i sprawnie - polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mieczysława 15.02.2021

Super sznurki , kolor zgodny z opisem .Pozdrawiasm

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa Basamania 15.02.2021

Super sprzedawca perfekcyjna obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

SABINA TOMCZYK 15.02.2021

Nici superrrr jak zawsze, obsługa najlepsza.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

AnnaR 14.02.2021

Sznurek 3mm zgodny z opisem , jakość b. dobra.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesia 14.02.2021

Super nici, fajne kolory

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 14.02.2021

jestem zadowolona i z jakości obsługi i czasu realizacji polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 14.02.2021

Jestem bardzo zadowolona z kordonków.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mościbroka 14.02.2021

Kordonek super, Szydełko samo robi. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alutka 13.02.2021

Polecam ,szybka wysyłka , towar zgodny z opisem , dobra cena ,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna Skorupa 13.02.2021

Polecam bardzo, super sprzedawca, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 13.02.2021

Polecam . Wiarygodny dostawca

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 13.02.2021

Polecam . Wiarygodny dostawca

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 12.02.2021

Kilkakrotnie kupowałam jestem bardzo zadowolona. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

IWONA 12.02.2021

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 11.02.2021

Jestem zadowolona z zakupu. Szybka dostawa...zero problemów....polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jadwiga H. 11.02.2021

Kordonki i sznurki super. Usługa ekspresowa.Jestem stałą klientką.Polecam serdecznie:):):)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anonim 11.02.2021

Szybko i sprawnie - polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 11.02.2021

Szybko i sprawnie jak zawsze. Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 11.02.2021

Kordonki super, dostawa błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogdan 10.02.2021

Super kordonki i szybka dostawa.Dziękuje.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magdalena Wawrzyńczak 10.02.2021

Wszystko na szóstkę. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 10.02.2021

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar pierwszej jakości.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Irena 10.02.2021

Fachowa konkretna obsługa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 09.02.2021

Dziękuję za szybka realizację mojego zamówienia , kordonki są rewelacyjne, kolory piękne,zgodne z tym co jest na stronie sklepu.Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Dunst 09.02.2021

Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Sznurek nowosolski w pięknych kolorach i miękki przyjemny w dotyku. Z kordonka też jestem zadowolona. Dziękuję również za pomoc i informację telefoniczną. Pozdrawiam Barbara

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 08.02.2021

Szybko,zgodnie z opisem ,jestem zadowolona.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 08.02.2021

Szybko, sprawnie, polexam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta T 08.02.2021

Jestem zadowolona z zakupu. Szybka dostawa...zero problemów....polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 08.02.2021

Jestem b. zadowolona z jakości kordonka. Dostawa b. szybka. Przemiła obsługa :) pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

malgoska 07.02.2021

dziekuje kordonek super dostawa szybka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 07.02.2021

Nici super , bardzo szybka wysyłka. POLECAM :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jarka 07.02.2021

Kordonki super,miła obsługa i szybka dostawa

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria Kopczyk 07.02.2021

Przesyłki jeszcze nie dostałam więc uważam że tą razą trochę to za długo trwa od wtorku faktycznie powinnam już dostać ale niestety nie myślę że będzie w poniedziałek.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

H. K. 06.02.2021

Szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 06.02.2021

Dostawa ekspresowa i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna Napora 06.02.2021

Tanio, szybko, niezawodnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbyszek 06.02.2021

Super sprzedawca, wysyłka błyskawiczną zgodna z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 05.02.2021

kordonki zgodne z zamowieniem dostawa blyskawiczna

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesława 05.02.2021

Kordonki zgodne z zamówieniem i dostawa dosłownie expresowa. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 05.02.2021

Dostawa szybka jednak jakość kordonku niska. Różna grubość kordonku na jednej szpulce.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 04.02.2021

Dostawa szybka kolory prześliczne

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria Gorgula 04.02.2021

Kordonki prześliczne dostawa expresowa polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena Duch 04.02.2021

Jak zawsze szybko i sprawnie, jakość jest oczywista , bardzo dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiktoria 04.02.2021

jestem zawiedziona jakością kordonków, plączą się strasznie. Czas realizacji ... szkoda slow

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona Chojak 03.02.2021

Już kilka razy korzystałam ze sklepu z kordonkami moja opinia to słownie SUPER!!! polecam każdemu kto lubi robić coś z kordonka. Jest miły w robótce a obsługa sklepu niezawodna każdą przesyłkę otrzymałam nie dłużej niż 48 godz. Dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magda 03.02.2021

Jakoś zgodna z opisem, przesyłka ekspresowa. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia Cyganska 03.02.2021

Jestem zadowolona z kordonków i szybkiej wysyłki Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Żaneta 03.02.2021

Kordonki super , a dostawa ekspresowa????

Zgodność produktu
Jakość obsługi